Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Το Κολωνάκι

κολωνάκιΚολωνάκι Μια από τις πλέον κεντρικές συνοικίες της Αθήνας. Εκτείνεται από τους νότιους πρόποδες του Λυκαβηττού και φτάνει μέχρι την πλατεία Φιλικής Εταιρείας. Αν και, όπως λένε οι ειδήμονες, εδώ και χρόνια «έχει αλωθεί», παραμένει μια από τις καλύτερες γειτονιές της πόλης. Με μεγάλο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, διαθέτοντας πολυκατοικίες από το ‘30 και έπειτα. Μεγάλη αγορά και πληθώρα καφέ-μπαρ και εστιατορίων. Είναι αυτήν τη στιγμή η πρώτη σε ζήτηση ακινήτων περιοχή και γι’ αυτό το λόγο είναι και η ακριβότερη.

Συγκεντρώνει ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον ανθρώπινο κράμα από νεόπλουτους, πολιτικούς, μέχρι καλλιτέχνες και ποιητές. Είναι πρώτο στη ζήτηση στα μεσιτικά γραφεία που ασχολούνται με το κέντρο.

Πράγματα που θα έκαναν την περιοχή ακόμα καλύτερη: 1. Δημιουργία κτιρίων πάρκινγκ. 2. Αυστηρότερα μέτρα εναντίον των μπαρ και εστιατορίων. 3. Να φτιάξουν τα πεζοδρόμια για να μη γλιστράνε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *