Μην παίρνετε αψήφιστα την πανδημία.Παρακελεί ο Πύρρος Δήμας
Η δημόσια εξομολόγηση για τον δικό του άνθρωπο που έχασε από κορονοϊό.
Ο Πύρρος Δήμας προχώρησε σε μια δημόσια εξομολόγηση για τον κουμπάρο του που έφυγε από τη ζωή από κορονοϊό, αλλά και για το εμβόλιο που θα κάνει.
Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό «Βλέποντας τον αριθμό των νεκρών παγκοσμίως αλλά και των ανθρώπων που δίνουν “μάχη” με τον ιό αντιλαμβάνεσαι πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα. Πρέπει να συμβεί όμως κοντά στην οικογένεια σου για να καταλάβεις τι γίνεται. Πρόσφατα έχασα έναν “αδερφό”, κουμπάρο μου, στην Κατερίνη. Ήταν ένας νέος άνθρωπος χωρίς προβλήματα».
Και αναφέρθηκε σε όσους παίρνουν αψήφιστα την πανδημία: «Δυστυχώς, έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Δεν υπάρχει λογική. Οι επιστήμονες μας καθοδηγούν. Ο καθένας έχει το γιατρό του μπορεί να ρωτήσει και να του εξηγήσει. Να μάθει ότι χρειάζεται για το εμβόλιο. Ακούμε τρελά πράγματα κάθε μέρα».