Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Ύδρας. Με ασφάλεια λειτουργούν Γυμνάσιο και Λύκειο

ύδρα σχολείαΜε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, άνοιξαν την Δευτέρα 1η Φλεβάρη, το Γυμνάσιο και το Λύκειο στην Ύδρα

Με ασφάλεια επέστρεψαν καθηγητές και μαθητές στα θρανία, έχοντας κάνει όλοι το τεστ για τον Κορωνοϊό.

Όπως ανέφερε η Διευθύντρια του Λυκείου, Μαρία Μαρσέλλου: “Όλοι οι καθηγητές έκαναν rapid test, όπως επίσης και οι μαθητές που βρισκόντουσαν στην Αθήνα, οι οποίοι όταν επέστρεψαν, μετά και από προτροπή μου, θέλησαν και πέρασαν από το Κουλούρειο Νοσοκομείο, όπου και έκαναν το τεστ. Στο Λύκειο αυλίζονται σε ανοικτούς και διαφορετικούς χώρους οι μαθητές της Α, της Β’ και Γ’ Λυκείου. Τηρούνται οι αποστάσεις, οι νέοι μας φορούν μάσκες προστασίας ενώ το γυμναστήριο έχει δεχθεί μια μεγάλη τάξη μαθητών”.

«Για εμάς» είπε, ο Διευθυντής του Γυμνασίου, Δημήτρης Σαράντης, «το άνοιγμα είναι επιστροφή στην κανονικότητα. Όλοι οι μαθητές προσήλθαν χαρούμενοι. Ήθελαν να επιστρέψουν γιατί είχαν κουραστεί από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Τα μέτρα τηρούνται ευλαβικά. Όλοι οι καθηγητές έκαναν εθελοντικά το rapid test με ευθύνη του Δήμου Ύδρας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *