Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

«Όπως νόμος ορίζει»

Κουτσαντώνης ΑνδρέαςΣε πρόσφατη επιφυλλίδα του, διακεκριμένος διανοούμενος επαναλαμβάνει διαπίστωσή του, ο κομματάνθρωπος πρωθυπουργός διορίζει πρόεδρο Σχεδιάσματος πολιτείας, ηγεσίες δικαιοσύνης, πρόεδρους, αντιπρόεδρους, εισαγγελείς, όλων των ανωτάτων δικαστηρίων, απολαμβανοντας με σιγουριά την ατιμωρησία του, στρατηγούς, Εξασφαλίζοντας ανοχή στην εκτέλεση Εξωχώριων εντολών. Η νομική εμπειρία ανάγεται και στην διαπίστωση, ο κομματάνθρωπος έφτιαξε σχεδίασμα πολιτείας (Σύνταγμα) στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος, ώστε, ελέω θεού, με συμμορίες-παρέες, που με την Λεοντή του κόμματος, να ιππεύουν στους θεσμούς και να καλπάζουν με ιδιοτέλεια αναιδέστατα και ατιμώρητα, να λυμαίνεται την κοινωνία. Εξόρκισε το όνομα του ελληνικού λαού, να μη διατρέχει τον κίνδυνο, οι υπηρέτες του στο όνομα του ελληνικού λαού παύσουν να είναι επίορκοι, προσχωρήσουν στο λαό και μείνει άδειος αστακός να τρέχει σε εξωχώρια κέντρα (υπόγειες στοές) για το παραγέμισμά του. Εξαπατώντας την κοινωνία, έθεσε στο ανήθικο (Αριστοτέλης) σχεδίασμά του (Σύνταγμα) την αυτό εξουσιοδότηση του «όπως νόμος ορίζει», προσαρμόζοντάς τον, η παρέα του, συχνά πυκνά, στις εκάστοτε συμμορίτικες – πελατειακές του ανάγκες, ως πρωταθλητής και δημιουργός, με μήτρα τη διαφθορά, να παράγει την πολυνομία, επανδρώνει με τα δημιουργήματα του και τις ανεξάρτητες αρχές, ίδετε το έργο τους «Εθνικον Συμβουλιον Ραδιοτηλεόρασης», «Δημόσιας διοίκησης» που επιθεωρητής της για αποπροσανατολισμό, κήρυττε την διαφθορά ως αποτέλεσμα της πολυνομίας αποκρύπτοντας ότι η διαφθορά του κόμματανθρώπου και το ανήθικο σχεδίασμα της πολιτείας γεννάει την πολυνομία, εμφανίζοντας το αποτέλεσμα ως δημιουργό, άγιος ο κόμματάνθρωπος, ελέω θεού ανεξάρτητες αρχές στον κόμματάνθρωπο ανήκουν. Έτσι συμπληρώνεται το ανήθικο σχεδίασμα (Αριστοτέλης) Πολιτείας που δεν έχει σχέση με την ύψιστη αρετή που δημιουργεί τον άνθρωπο πολίτη αλλά φτιάχνει άλλο είδος, άνευ κοινωνικής αξίας και όχι μόνο (ιδέτε άποψη «Σοφοι και Διανοούμενοι»), επιφέρει ατιμώρητες πτωχεύσεις, την έβδομη διαπιστώνει διακεκριμένος πανεπιστημιακός με ολέθριες συνέπειες που προδιαγράφουν το μέλλον του λαού και της χώρας για όλο τον αιώνα (ιδέτε άποψη «καμιά ελπίδα») με τις διαπιστώσεις διακεκριμένων πανεπιστημιακών ενός ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι πολιτειακό, αλλου το πρόβλημα της Ελλάδας είναι το πελατειακό-συμμορίτικο θεσμικό πλέγμα.

Επιτροπή επιστημόνων παγκόσμιας αναγνώρισης ανάλωσε ένα χρόνο, δε ρώταγε,να διαπιστώσει ότι το θεσμικό νομικό πλέγμα είναι το πρόβλημα που δεν επιτρέπει την υγιή επιχειρηματική δραστηριότητα, τις παραγωγικές επενδύσεις, Διακεκριμένος πανεπιστημιακός διαπιστώνει το μεταδικτατορικό και κατ’ ευφημισμόν δημοκρατικό πολίτευμα είναι σάπιο, είναι η νέα απάτη, χρειάζεται ξεθεμέλιωμα, Ομογενής εκδότης ελληνικής εφημερίδας στην αλλοδαπή ερωτηθείς πρόσφατα, για τους πολιτικούς μας, απάντησε ρωτώντας,εχετε πολιτικούς; Και η κοινωνία εξαπατάται, ωμά βιάζεται. Όσο και να αντιδράσει, ο κομματάνθρωπος έχει φτιάξει το σχεδίασμά του (ανήθικη πολιτεία, Αριστοτέλης). Και το ένα τοις 100 να ψηφίσει φτιάχνει κυβέρνηση και αντιπολίτευση (διαπίστωση διακεκριμένου πανεπιστημιακού).

Το 2010 με ποσοστό, αποχή, άκυρα, λευκά, 70 τοις 100 αποδοκιμάστηκε το σύστημά του. Εξακολουθεί η κοινωνία να το αποδοκιμάζει, να εκδηλώνει την απέχθεια της με το μεγάλο εκάστοτε ποσοστό αποχής ή πετώντας την ψήφο της από δω κι από κει σε διάφορα ακατονόμαστα σχήματα που έρχονται και χάνονται. Οι σχολιαστές του κομματανθρώπου εξαπατούν ερμηνεύοντας την απέχθεια της κοινωνίας ως επιθυμία συνεργασίας των διασωζωμενων. Σε κάθε εθνική ζημιά θα φτιάχνουν τη πλειοψηφία τους. Τόσο το θράσος του βιαστού. Να ειρωνεύονται τη γενική απέχθεια και αγανάκτηση της κοινωνίας ως «οι αγανακτισμένοι» ταυτιζοντας την με ασήμαντη ομάδα. Τόση η ελεεινότητά τους ώστε τη καθολική διαμαρτυρία του μακεδονικού πληθυσμού και σύμπασας της ελληνικής οικουμένης για διαφύλαξη, της εθνικής κληρονομιάς να αποκαλούν ειρωνικά «οι μακεδονομάχοι» Ούτε τους εθνομάρτυρες μακεδονομάχους σεβάστηκαν (ιδέτε άποψη «και κτείνειν ως νοσον πόλεως»). Ελπίδα-Σωτηρία η συγκρότηση οικουμενικού συμβουλίου ελληνισμού που θα εξαναγκάσει (διαπίστωση διακεκριμένου πανεπιστημιακού «μόνο με εξαναγκασμό») τους λυμεόνες να αποσυρθούν (ιδέτε άποψη «οικουμενικό συμβούλιο ελληνισμού»), Να συγκροτηθεί πολιτεία αντάξια της κοινωνίας, πρότυπο οικουμένης.

Η φωνή του ανώνυμου Ελληνα θάβεται ζωντανή. Τον Κάλβο δεν πλησίαζε άνθρωπος να πει καλημέρα (καθοδήγηση υπόγειων στοών), στη ξενιτιά πέθανε.

Για την αντιγραφή της φωνής του ανώνυμου έλληνα,

Ανδρέας Κουτσαντωνης

επίτιμος δικηγόρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *