Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιφέρεια Αττικής .Στην Εκκλησία από το Σπίτι με τον Πέτρο Γαϊτάνο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΜεγάλη Πέμπτη 29, Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου και Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου 2021, η Περιφέρεια Αττικής, διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ ένα ιδιαίτερο διαδικτυακό πρόγραμμα με τίτλο «Πάσχα ONline».

Μέσα από αυτό, η Περιφέρεια Αττικής δίνει την δυνατότητα σε πιστούς εντός και εκτός Ελλάδας, που δεν θα μπορούν να επισκεφθούν δια ζώσης τους ιερούς ναούς την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης, να παρακολουθήσουν διαδικτυακά από το σπίτι τους ύμνους και ευαγγελικά κείμενα της κορυφαίας γιορτής της Χριστιανοσύνης.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος με τη συγκλονιστική φωνή, ερμηνεύει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που απαρτίζεται από τους σημαντικότερους ύμνους και αναγνώσματα από τα πρωτότυπα κείμενα των Ευαγγελίων για τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού.

Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου στις 23:30 – Πορεία στο Θείο Πάθος

Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου στις 21:30 – Επιτάφιος Θρήνος

Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου στις 14:00 – Αναστάσεως Ημέρα

Το πρόγραμμα των συναυλιών πρόκειται να μεταδοθεί και σε νοηματική γλώσσα από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *