H Φωνή των Πειραιωτών

Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Πρόταση Μπάιντεν

Κουτσαντώνης ΑνδρέαςΣτην πρόταση του ο Μπάιντεν για άρση της πατέντας εμβολίων κατά COVID-19, αναγκάστηκε από το αδιέξοδο που προκάλεσε ο νόμος της αγοράς, ο μαυραγοριτισμος.

Η Υγεία εξελίσσεται σε ηφαίστειο να εκραγεί. Προτείνει βαλβίδα ανακούφισης. Η Ευρώπη κράτησε χωρίς ντροπή απόσταση. Παραμένει σκοτεινή Ήπειρος (διαπίστωση σε ομότιτλο έργο πανεπιστημιακού-διανοούμενου Μαρκ Μαζάουερ) κατά 70 τοις 100, στο χάος που προκάλεσε στη διάρκεια ο ίδιος άνθρωπος να υποστεί δύο παγκόσμιους πολέμους. Κρύβει την βαρβαρότητα του πάλιμβαρβαρισμού που καιροφυλακτεί.

Η ευρωπαϊκή ένωση, έχει θεσμούς που παίρνουν αποφάσεις και οι λαοί δεν γνωρίζουν, που στήνονται από κομματικές συμμορίες των πλαστικών σημαιών, βάζοντας δίπλα τους την πλαστική σημαία Δημοκρατίας χωρίς στοιχείο λαϊκής κυριαρχίας, χωρίς δύναμη κοινωνικού ελέγχου, με πρόταγμα τους (λάθε δημοσιεύθηκε, στην «καθημερινή» το διάβασα χωρίς να διαψευστεί) «να μη φουσκώνουν τα πανιά» σε άτυπη συμφωνία Βερολίνου, με ηγεσία Μέρκελ και εγχώρια εκπροσώπηση της πολιτικής του ισοπεδωτισμού, με το νόημα σε άγνοια των λαών η διακυβέρνηση.

Ή πρόταση Μπάιντεν επιβεβαιώνει το τέλος των κοσμοθεωριών αφού σε αδιέξοδο βρίσκεται και ο μικροδιανοητικός ισοπεδωτισμός (προοδευτισμός), που και αυτός βρίσκεται στην διακυβέρνηση. Ή πρόταση επιβεβαίωσε τον διαχρονικο Θερβάντες. Οι γελοιότητες (τραγωδίες λαών) των Δονκιχωτισμών τέλος.

Ανάγκη τερματισμού στο αιματοκύλισμα των αιγοπροβάτων (λαών). Οι κοσμοθεωρίες αναδείχθηκαν σταυροφορίες της λεηλασίας. Ή πρόταση αναδεικνύει, χωρίς να το θέλει, και βέβαια δεν το θέλει η παγκόσμια διακυβέρνηση, την ανάγκη ορθής πολιτείας, με την ελληνική σημασία του ορθού πρακτικού λόγου, όλοι να υπακούουν στο νόμο. Ελευθερία, δικαιοσύνη, ισονομία (Σόλωνας, Λυκούργος, Πλάτωνας, Σωκράτης, ο άγνωστος Αρχύτας, οι πρακτικοί φιλόσοφοι), πολιτεύματα που διαπλάθουν άνθρωπο-πολίτη (Αριστοτέλης). Άνθρωπο της οικουμένης (Έλληνα).·Ο ελληνισμός οικουμενική αξία.

Οι έγκλειστοι στο χώρο της Ελλάδας δεν το γνωρίζουν. Οι νέοι δραπετεύουν. Τα ανήθικα πολιτεύματα παράγουν ένα άλλο είδος, τον κομματάνθρωπο, χωρίς κοινωνική αξία και όχι μόνο. Στο τόπο μας παράγουν και τις ατιμώρητες πτώχευσεις με όλα τα δεινά τους (ίδετε άποψη «καμία ελπίδα»). Ο κομματάνθρωπος πρωθυπουργός (διαπίστωση διακεκριμένου διανοούμενου Χ. Γιανναρά) διορίζει πρόεδρο δημοκρατίας (απολαύστε), πρόεδρους, αντιπρόεδρους, εισαγγελείς ανωτάτων δικαστηρίων, Στρατηγούς, νόμους κατά παραγγελίαν (η πολυνομία δημιούργημα της διαφθοράς). Και η δημοσκόπηση ως μορφή κοινωνικής έκφρασης στις δούλες του. Βιώνουμε την έβδομη πτώχευση( πανεπιστημιακός Γ. Δερτιλης, συνωδά και η διαπίστωση έκθεση Χρ. Πισσαριδη «το πρόβλημα της Ελλάδας είναι θεσμικό, πολιτειακό»). Η όγδοη στη σειρά της παραμονεύει (ιδέτε άποψη «καμία ελπίδα»).

Η πρωτοβουλία στους λαούς. Ιστορική ευθύνη και βάρος ανήκει στους έλληνες. Με τους έλληνες όλοι οι λαοί. Πρέπει πρώτα να συγκροτηθούν. Να συγκροτήσουν το οικουμενικό συμβούλιο ελληνισμού, που με ιστορική αναγκαιότητα θα το αγκαλιάσει ο φιλελληνισμός, που ήδη έχει αναδειχθεί σε οικουμενική αξία, άς το ενστερνιστούν σοφοί και διανοούμενοι της ενδοχώρας (ιδέτε άποψη «οικουμενικό συμβούλιο ελληνισμού»). Να εξαναγκάσει τους λυμεώνας να παραμερίσουν (διαπίστωση διακεκριμένου πανεπιστημιακού Γ. Κοντογιώργη «μόνον με εξαναγκασμό») και όπως η ιστορία διδάσκει (1843, Μακρυγιάννης, 1909, Γουδί).Με ελληνική υπηρεσιακή κυβέρνηση να συγκροτηθεί ελλήνων πολιτεία. Ας πρωτοστατήσουν οι φοιτητές των κοινωνικών επιστημών, της νομικής σχολής με όπλο την επιστήμη τους και οι άλλοι φοιτητές. Και ο λαός.

Στον απόηχο,

Ανδρέας Κούτσαντώνης,

Επίτιμος Δικηγόρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *