H Φωνή των Πειραιωτών

Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ.Συνωμοσίες – Συνωμότες – Συνωμοσιολόγοι

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣΙωάννης Σπ. Λαζαράκος

E-mail: jlazarakosdim@yahoo.grΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ

Τα τελευταία χρόνια ακούμε και διαβάζουμε για συνωμοσιολογίες και συνωμοσιολόγους σε υπέρμετρο βαθμό. Είναι τυχαίο; Πολλοί, έχει διαπιστωθεί δυστυχώς, δεν γνωρίζουν τις έννοιες των λέξεων, αυτό βολεύει μια χαρά παγκόσμιους και τοπικούς συνωμότες. Αφού ακούν τεκμηριωμένους λόγους περί συνωμοσιών και μηδενίζουν τον ιστορικά τεκμαρτό λόγο λέγοντας πως είναι συνωμοσιολογία!

Η ανόητη και γελοία αυτή συμπεριφορά παίρνει τη θέση του ανεμιστήρα της λάσπης ή ακόμη και αυτή τη θέση της ταμπελοποίησης. Δηλαδή λασπολογείται ο εκφέρων ιστορικά τεκμηριωμένο λόγο ή ταμπελοποιείται με την ταμπέλα «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ». Αυτό έχει ζημιώσει και ζημιώνει αφάνταστα την ανθρωπότητα, παράλληλα όμως έχει βολέψει και βολεύει αφάνταστα κάθε συνωμότη και ειδικά τους συνωμότες που συνωμοτούν σε βάρος του ανθρώπινου είδους και κάθε ανθρώπινης αξίας, κυρίως της ανθρώπινης ελευθερίας που σέβεται την ελευθερία των άλλων.

Ρωτάμε λοιπόν, όλους αυτούς τους ανόητους, που βαφτίζουν αβασάνιστα το κάθε τι αφυπνιστικό και τεκμηριωμένο «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ» ο Όργουελ ήταν συνωμοσιολόγος; Όχι βέβαια. Συνωμοσιολόγοι είναι οι Θεόπνευστοι Άγιοι Προφήτες; Συνωμοσιολόγος ο Απόστολος Παύλος, ο Άγιος Ιωάννης ο αγαπημένος μαθητής του Κυρίου μας και συγγραφέας της Ιεράς Αποκαλύψεως; Συνωμοσιολόγοι ήταν επίσης και οι Άγιοι Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης που μας προλέγουν τη βραχυχρόνια παγκόσμια εξουσία του Αντίχριστου, που θα πραγματοποιηθεί ύστερα από μια μακροχρόνια παγκόσμια συνωμοσία των οργάνων του Σατανά σε βάρος της ανθρωπότητας; Συνωμοσιολόγος και ο Άγιος Νείλος ο Μυροβλύτης και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και ο σύγχρονός μας Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης;

Για κάθε εχέφρονα και λογικό άνθρωπο ο Θεόπνευστος προφητικός λόγος είναι σεβαστός, αποδεκτός ως αληθέστατος και σωτήριος. Για κάθε ανόητο κακοπροαίρετο είναι συνωμοσιολογία και μη αποδεκτός αφού αρνείται όχι μόνο τις αλήθειες της εξ’ αποκαλύψεως Πίστης μας, αλλά ακόμη και αυτές που επαληθεύτηκαν ιστορικά.

Ανόητοι που δυστυχώς κατέχουν και πανεπιστημιακή εκπαίδευση λένε συνωμοσιολόγους όσους φέρνουν στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που αποδεικνύουν τα αίτια των συνωμοσιών και καταδεικνύουν τους πραγματικούς συνωμότες σε βάρος του Ελληνικού Έθνους της δολοφονίας του Ιωάννη Καποδίστρια και της εξόντωσης του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Συνωμοσιολόγοι είμαστε κι όλοι εμείς που ζητάμε την αναψηλάφηση της Δίκης των Μαυρομιχάληδων και επιτέλους, ύστερα από 200 χρόνια περίπου να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία της δολοφονίας του Μεγάλου Έλληνα Κυβερνήτη από το Φόρεϊν Όφις (Foreign Office); Γιατί μας τα αποκρύβουν; Τι δεν επιθυμούν να μάθουμε; Και ποιοι είναι αυτοί που τα αποκρύβουν και που ωφελούνται;

Αυτή η λάσπη που πετούν οι ακούσια ανόητοι και οι εκούσια επιτήδειοι βαφτίζοντας τα πάντα «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ» πόσο ζημιά δεν έχει προκαλέσει στα Έθνη και γενικότερα στην ανθρωπότητα; Αλλά και πόσο όφελος δεν εισπράττουν οι συνωμότες; Βέβαια οι γενεές περνούν, αλλά η αλήθεια παραμένει, όμως η λάσπη της δήθεν συνωμοσιολογίας θα βλάψει ανεπανόρθωτα τις γενιές εκείνες που δεν θα υπάρχουν βιολογικά όταν φανερωθεί η αλήθεια. Αυτό είναι και το μεγάλο κέρδος αλλά και ο στόχος  των συνωμοτών. Τελικά είναι συνωμοσιολογία αυτό που γράφτηκε πριν 125 χρόνια περίπου και από τότε έχει δημοσιευθεί χιλιάδες φορές διεθνώς ότι: «Οι άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού ανάλογα με τον δουλικό χαρακτήρα τους δεν θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της κάθε χώρας. Έτσι εύκολα θα γίνουν πιόνια στο παιχνίδι μας…». Πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις παγκόσμια αυτό δεν ζει η Ευρώπη και όχι μόνο; Πόσοι ειδικοί της πολιτικής και της οικονομίας δεν μας λένε ποικιλοτρόπως ότι τις κυβερνήσεις τις εκλέγουν οι Τραπεζίτες και όχι οι πολίτες;

Θα μπορούσαμε να γράψουμε χιλιάδες σελίδες με παρόμοια επιχειρήματα που αποδεικνύουν το μέγεθος της ανοησίας όλων αυτών που το κάθε τι το βαφτίζουν συνωμοσιολογία. Βέβαια υπάρχει και η συνωμοσιολογία και πολλές φορές πηγάζει από τους ίδιους τους συνωμότες. Ναι από τους ίδιους! Για παράδειγμα αναφέρουμε το σφράγισμα και χάραγμα του Αντίχριστου με το μικροτσιπάκι. Ο Άγιος Παΐσιος όμως όταν ακόμα ζούσε μας το είχε ξεκαθαρίσει με τη Θεόπνευστη προφητεία του ότι, δεν θα είναι τσιπάκι αλλά χάραγμα με λέιζερ και ζευγάρι με την ηλεκτρονική βιομετρική κάρτα-ταυτότητα, που θα έχει τσιπάκι, ο «μεγάλος αδελφός ή big brother» ή ο παγκόσμιος βασιλιάς (κατά το τεκμήριο της Αποκάλυψης Αντίχριστος) θα γνωρίζει την κάθε κίνηση του κάθε ανθρώπου που θα τα έχει δεχθεί. Δηλαδή θα γνωρίζει τα πάντα, οικονομικές συναλλαγές, αγορές τροφίμων και φαρμάκων και καυσίμων, την κάθε μετακίνηση, την κάθε περιουσιακή αλλαγή και κάθε τι άλλο. Τότε δεν θα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά ο καθένας, δυστυχισμένος πλέον ανθρωπάκος, θα είναι εν δυνάμει ένοχος και θα πρέπει να αποδείχνει συνεχώς την αθωότητά του! Ας το προσέξουν αυτό οι Επιστήμονες της Νομικής και της Οικονομίας αν είναι όντως φίλοι του λαού γιατί από αυτούς περιμένουμε, κοσμικά, να γίνουν μπροστάρηδες στους αγώνες για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία.

Για να μπορέσει βέβαια να λειτουργήσει το ζευγάρι «χάραγμα-κάρτα ταυτότητα» και να τους υλοποιήσει το σατανικό τους σχέδιο πρέπει να γεμίσουν τις πολιτείες και τα χωριά με συσκευές DNA–READERS γιατί όλα τα δεδομένα της κάθε δραστηριότητας του κάθε ανθρώπου, που θα έχει δεχθεί τη βιομετρική κάρτα και το χάραγμα θα αποθηκεύονται σε απειροελάχιστο χώρο του DNA του. Αυτό όμως θα γεμίζει τους δυστυχείς ανθρώπους, που με τη θέλησή τους οδηγήθηκαν εκεί, με οδυνηρά και θανατηφόρα καρκινικά έλκη. Αυτά λένε ειδικοί στο διαδίκτυο κατά κόρο, αλλά μας τα έχουν πει και οι σύγχρονοί μας άγιοι του Θεού άνθρωποι. Οι ειδικοί λένε πως οι συσκευές DNA – READERS θα λειτουργούν με την τεχνολογία του 5G, όπου οι Βιολόγοι μας προειδοποιούν για τον κίνδυνο καρκινικών ελκών. «…καὶ ἐγένετο ἕλκος κακὸν καὶ πονηρὸν ἐπὶ τοὺς ἀνθρώπους τοὺς ἔχοντας τὸ χάραγμα τοῦ θηρίου καὶ τοὺς προσκυνοῦντας τῇ εἰκόνι αὐτοῦ». (Αποκάλυψη κεφ. 16 στ. 2).

Αν όλα αυτά δεν είναι συνωμοσιολογία τότε πρέπει με πολύ γρήγορα ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ να απομακρυνθούμε από τον ολέθριο πνευματικό ύπνο του ψευτοβολέματος και να δοξάσουμε τον Ζώντα και Αναστάντα Σωτήρα Χριστό. Αμήν γένοιτο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *