Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποδηλατοβόλτα στο Πασαλιμάνι.Για τις «ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2021»

ποδήλατο 1 Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η συμβολική βόλτα με ποδήλατο, λόγο και της παγκόσμιας μέρας γιορτής ποδηλάτου, στο Πασαλιμάνι και την μαρίνα Ζέας, στα πλαίσια και των εξαιρετικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά «ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2021».

Βρεθήκαμε με φίλους, δημότες Πειραιά και επισκέπτες από γύρω δήμους, παρέα με το ποδήλατο για να δείξουμε ότι η ζωή μας χρειάζεται αυτό το κάτι λίγο διαφορετικό που την κάνει νόστιμη και μας δίνει την απόλαυση να την χαιρόμαστε.

Παρποδήλατο 2όντες στο συμβολικό αυτό περίπατο με ποδήλατο, εκτός άλλων και, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, ο πρώην Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Γλύκας, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καρύδης, Νανά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο Κοινοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Μακρής, η Αντιπρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Κατερίνα Δουρέκα, ο σύμβουλος κ. Γιάννης Αλιφραγκής

Εξαιρετικός οικοδεσπότης ο πανέμορφός μας Μασκότ ο Ζαχαρίας, που μας αγκάλιασε με την αγάπη του και τα σιέλ χρώματά του έλαμπαν σαν την θάλασσα.

Συγχαρητήρια Πολλά στη Δημοτική μας Αρχή, Συγχαρητήρια Πολλά και σε όλους τους διοργανωτές και συντελεστές των εκδηλώσεων που πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε με αγάπη και να συμμετέχουμε ενεργά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *