Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Ύδρας.Με ευαισθησία για τα ζώα εργασίας

σκίασηΤο τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ελλιπή σκίαση των ιπποειδών στο λιμάνι της Ύδρας. Κάποιοι μάλιστα προσπαθούν να καταλογίσουν ευθύνες και στη Δημοτική Αρχή.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι η μόνη που φρόντισε και τοποθετήθηκε σκίαση για τα ζώα. Τόσο η έκταση της εν λόγω σκίασης όσο και η μορφή της εγκρίθηκε από την αρχαιολογική υπηρεσία.

Ο Δήμος επιπλέον μόλις πριν ένα μήνα ξόδεψε σημαντικό ποσό για την δωρεάν παροχή κτηνιατρικής φροντίδας για όλα τα ζώα εργασίας της Ύδρας. Κατά το παρελθόν μάλιστα ο Δήμος προσκάλεσε και καθηγητή του τμήματος Κτηνιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για να μιλήσει στους ιδιοκτήτες των ιπποειδών για τη σωστή φροντίδα και προστασία τους. Η ευζωία βέβαια των ιπποειδών εναπόκειται και στην ατομική ευθύνη των ιδιοκτητών τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *