Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤHΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.Μνημόνιο Συνεργασίας Πα.Πει και ΑΠΕ-ΜΠΕ

πανεπιστήμιοΜνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη, μεταξύ του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Από πλευράς του Πανεπιστημίου Πειραιώς υπέγραψε ο Πρύτανης, Καθηγητής Άγγελος Κότιος και από πλευράς του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, Αιμίλιος Περδικάρης.

Σκοπός του Μνημονίου είναι η συνεργασία των δύο φορέων με στόχο την από κοινού αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους. Ειδικότερα προβλέπεται η παροχή τεχνογνωσίας, τεχνικών υποδομών εκπαίδευσης και εμπειρογνωμοσύνης σε ζητήματα που άπτονται της οικονομικής, εκπαιδευτικής, και ψηφιακής ανάπτυξης των δύο φορέων.

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς θα συμβάλλει στην επιμόρφωση του προσωπικού του ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα παρέχει στοιχεία και πληροφορίες (μελέτες, έρευνες) που θα βοηθούν τους δημοσιογράφους του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο έργο τους και θα κατευθύνει μέρος της ακαδημαϊκής έρευνας σε ανάγκες και ερευνητικά ζητήματα που θα θέτει το Πρακτορείου. Επίσης θα προσφέρει τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης φοιτητών του ΠΑ.ΠΕΙ. σε δραστηριότητες (δημοσιογραφικές, εμπορικές και διοικητικές) του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *