Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Γλυφάδας.Αναβαθμίζεται το οδικό δίκτυο

ΓΛΥΦΑΔΑ2Οι δρόμοι της πόλης γίνονται καινούργιοι ο ένας μετά τον άλλο! Η Γλυφάδα ομορφαίνει καθημερινά με έργα και το οδικό της δίκτυο αναβαθμίζεται απ΄ άκρη σ΄ άκρη. Αυτές τις μέρες οι μπουλντόζες δουλεύουν ασταμάτητα στην περιοχή Καρβελά.

«Συνεχίζουμε ακάθεκτοι την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της πόλης μας. Στις εικόνες βλέπετε την ασφαλτόστρωση που είναι σε πλήρη εξέλιξη αυτές τις μέρες στην περιοχή Καρβελά. Έχουν ολοκληρωθεί ήδη οι εργασίες στις οδούς Σολωμού, Ιουστινιανού , Πατριάρχου Γρηγορίου Έ, Ποσειδώνος και συνεχίζουμε στις οδούς Ηφαίστου, Κρίτωνος, Τυρταίου. Η ζωή στη Γλυφάδα αλλάζει με έργα», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *