Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Αίγινας.Κοινωφελής Επιχείρηση

new logo DHMOSAEGINASΠ Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α  Π Α Ρ Α Σ Τ Α Σ Ε Ω Ν

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ «Ιωάννης Καποδίστριας – Στα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη». Μία παραγωγή του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού. Ένα οδοιπορικό στη ζωή του σπουδαίου πολιτικού, με στάσεις στα σημαντικότερα γεγονότα και στις σημαντικότερες γυναικείες μορφές που συνάντησε στη διαδρομή του. Παίζουν: Θάνος Κοντογιώργης, Κωνσταντίνα Λάλλου, Σταυρούλα Καμνή (πιάνο), Κυριάκος Πέτρου (βιολί). Είσοδος ελεύθερη

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ «Ο κήπος» του Bruce Gooch

Πόσο βαθιά μπορεί να είναι η ανάγκη του ανθρώπου για αγάπη, για συντροφικότητα, για πλήρη αποδοχή; Μπορούν δύο φαινομενικά αντίθετες προσωπικότητες να βρουν ο ένας στον άλλο το πρόσωπο που έψαχναν σε όλη τους τη ζωή;

Παίζουν: Στέλιος Μάινας, Κάτια Σπερελάκη.

 

ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ «Το  ασχημόπαπο» του Χανς  Κρίστιαν Άντερσεν. Ένα διαχρονικό παραμύθι για τη διαφορετικότητα, την αυτογνωσία, τη δύναμη να ξεπερνάς  τις δυσκολίες, να προχωράς  και να ξαναβρίσκεις την κρυμμένη δύναμη του εαυτού σου! Σκηνοθεσία: Ξανθή Ταβουλαρέα. Παίζουν: Ειρήνη Ευαγγελάτου, Νεκτάριος Παπαλεξίου, Κωνσταντίνος Πλώτας, Φώτης Σπύρος και ένας παπαγάλος.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ: «Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω». Ένας κουφός. Ένας τυφλός. Ένας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας. Παίζουν: Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Σταύρος Νικολαΐδης, Μυριέλλα Κουρεντή.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: «Περλιμπλίν και Μπελίσα» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα. Μέσα από καταστάσεις κωμικές και τραγικές, μέσα από ένα παιχνίδι φαντασίας και πραγματικότητας αναζητούν τον έρωτα. Του σώματος και της ψυχής. Και ψηλαφούν τη φύση του. Την αντοχή του πνεύματος σε αυτόν και της ανθρώπινης ψυχής. Σκηνοθεσία: Αρκαδία Ψάλτη. Παίζουν: Στράτος Σωπύλης, Μαρίνα Καμαλάκη, Καλλιόπη Τζερμάνη, Αρκαδία Ψάλτη, Καλλιόπη Τζερμάνη.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: «Η κυρά  της Ρω» του Γιάννη Σκαραγκά. Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού. Σκηνοθεσία: Σταύρος Λίτινας. Παίζει η Φωτεινή Μπαξεβάνη. Τραγούδι: Βιολέτα Ίκαρη.

 

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: «Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας». Η παράσταση είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης, μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του σύγχρονου άντρα και στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα αισθήματά του. Σκηνοθεσία: Βασιλική Ανδρίτσου. Παίζει ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *