“Νόστιμον ήμαρ” Επιτυχημένη εκδήλωση της Ι. Μητρόπολης Ύδρας
Στην συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας το απόγευμα της 13ης Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ, η εκδήλωση με τίτλο: “Νόστιμον ήμαρ”, στα πλαίσια του 7ου Συνεδρίου του Θερινού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Στην εκδήλωση μίλησε εμπνευσμένα ο κ. Εφραίμ, και τίμησε με το Επετειακό Μετάλλιο της Ι. Μητροπόλεως τον ιδρυτή των εκδόσεων GUTENBERG Γιώργο Δαρδανό, και τον υιό του Κώστα Δαρδανό.
Στην συνέχεια για τον εκδότη και το έργο του Γιώργο Δαρδανό μίλησε ο Πρωτοσύγκελλος π. Νεκτάριος Δαρδανός.
Κατόπιν ομίλησε η Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Σμαράγδα Παπαδοπούλου.
Τέλος τον λόγο έλαβε ο τιμώμενος εκδότης Γιώργος Δαρδανός και ομίλησε συγκινητικά για την ζωή και την δράση του.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ θερμά στην ερίτιμο Ελλογ. κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την άψογη οργάνωση και τον συντονισμό του 7ου Συνεδρίου εν Ύδρα.
Ακολούθησε δεξίωση στους αύλειους χώρους προσφορά του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας.
Παρέστη στην εκδήλωση και ο εν Ύδρα ευρισκόμενος Μητροπολίτης Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος.
Συντάκτης κειμένου και υπεύθυνος οργάνωσης της εκδηλώσεως ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ακίνδυνος Δαρδανός.