H Φωνή των Πειραιωτών

Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Χατζηγιάννης - Σκούμπελος ΑντώνιοςΟ Ελληνικός λαός διδάχτηκε και διδάσκεται ψευδή, παραχαραγμένη ιστορία και αναγκάζεται να υμνεί και να δοξολογεί τούς ντόπιους και ξένους εχθρούς του ως ήρωες και ευεργέτες

Ο Ελληνικός λαός πρέπει επιτέλους να μάθει ποιοι πολέμησαν, θυσιάστηκαν και τού χάρισαν Πατρίδα ελεύθερη. Τά Ελληνικά σχολεία η Ελληνική παιδεία εξαπατούσαν τον Ελληνικό λαό προσφέροντας στα παιδιά του μια ιστορία τής Εθνικής παλιγγενεσίας και όχι μόνο ψεύτικη, παραχαραγμένη.

Κοτζαμπάσηδες, νοικοκυραίοι προύχουντες και η εκκλησία το δεξιό δηλαδή κατεστημένο της εποχής δεν ήθελαν το ξεσκλάβωμα του λαού. Όλοι τους αντέδρασαν στην έκρηξη της Επανάστασης, αλλά και στη συνέχεια συνεργαζόμενοι φανερά με τον εχθρό αντιδρούσαν στη συνέχιση και εξάπλωσής της. Τελικά αναγκάστηκαν να πάρουν μέρος στην επανάσταση γιατί κατάλαβαν ότι οί Έλληνες ή οί τούρκοι θα τους έσφαζαν, με σκοπό να πάρουν την επανάσταση στα χέρια τους. Τα κατάφεραν, καί μόλις  διώξανε τον Τούρκο στρογγυλοκάθισαν στο σβέρκο τού λαού καί στρογγυλοκάθονται ακόμα.

Το ακροδεξιό κατεστημένο της εποχής κυνήγησαν τον Υψηλάντη και όλους τους Έλληνες οπλαρχηγούς γιά τίς δημοκρατικές τους απόψεις. Αυτοί σκότωσαν τον Οδυσσέα Ανδρούτσο αυτοί και τον Καραϊσκάκη. Και παραλίγο να ξεκάνουν και τον Κολοκοτρώνη.

Αυτοί καταχρέωσαν την Ελλάδα στην Αγγλία συνάπτοντας τα δάνεια πού έφαγαν μαζί με τους ξένους τα υπόλοιπα τα ξόδεψαν στους εμφύλιους, και το Μεσολόγγι έπεφτε γιατί οί πολιορκούμενοι δεν είχαν γρόσι να αγοράσουν αλεύρια και τηγάνιζαν ποντίκια. Αυτοί κάμανε τον πρώτο και δεύτερο εμφύλιο πόλεμο 1824 1825 δηλαδή το πρώτο μεγάλο διχασμό του ελληνικού λαού.

Γι’ αυτούς, καλύτερα ο τούρκος παρά πατρίδα ελεύθερη με το ραγιά να έχει δικαιώματα.

Οι φιλέλληνες πού υμνούνται και δοξολογούνται ίσαμε σήμερα δεν ήταν παρά τυχοδιώκτες αγύρτες μισθοφόροι επικίνδυνα αντικοινωνικά στοιχεία κατάσκοποι των ευρωπαϊκών δυνάμεων. Τα φιλελληνικά κομιτάτα ήταν προωθημένα κέντρα της διπλωματίας να υπονομεύσουν και χειραγωγήσουν την επανάσταση.

Οι Περίφημοι μεγάλοι φιλέλληνες που τό ξενόδουλο και Υποτελές Κράτος φρόντισε νά κοσμήσει με τα ονόματά τους τους κεντρικότερους δρόμους και πλατείες της πρωτεύουσας και άλλων μεγάλων πόλεων ήταν άσπονδοι εχθροί της Ελληνικής ανεξαρτησίας φανατικοί μισέλληνες και φανατικοί Τουρκόφιλοι.

Οι Ευρωπαϊκές απολυταρχίες καταδίκασαν την Επανάσταση αλλά η μεγάλη πλειοψηφία των Ευρωπαϊκών λαών στάθηκε ομόφωνα στο πλευρό τού μαχόμενου Ελληνισμού.

Δεν υπήρξε φιλέλληνας ο λόρδος Βύρωνας. Η συμβολή τού Βύρωνα – Αγγλίας στην απελευθέρωση τής Ελλάδας υπήρξαν καταστροφικές.

CANNING Δεν υπήρξε φιλέλληνας ο CANNING όλοι οι διπλωματικοί χειρισμοί του Βρετανικά συμφέροντα αποκλειστικά εξυπηρετούσαν. Υπήρξε φανατικός Ανθέλληνας. Σ΄ αυτόν κυρίως οφείλεται το συρρικνωμένο – εκτρωματικό κρατίδιο πού δημιούργησε το πρωτόκολλο τού 1830.

Δεν Ναυμάχησαν για την Ελλάδα οί τρείς δυνάμεις στο Ναυαρίνο.

Αμέσως να ξηλωθούν και να πεταχτούν ότι αναφέρεται στην Αγγλία – Αγγλους. Νά φύγει από την ομώνυμη πλατεία ο Ανδριάντας τού Μισέλληνα GANINNG και στη θέση του να μπεί ο Πρόεδρος τής Αϊτής Ζαν Πιερ Μπουαγέ και η πλατεία να ονομαστεί πλατεία ΑΙΤΗΣ. Γιατί ήταν  η πρώτη που αναγνώρισε το 1822 την ελληνική Ανεξαρτησία, και έστειλε υλική βοήθεια και εθελοντές.

Eπονείδηστος ο ρόλος των Αμερικανικών Κυβερνήσεων κατά το 21.

Τά κακά πού υπέστη η Ελλάδα τον 19ον Αιώνα – πτωχεύσεις – πόλεμος 1897 κ.α στούς ξενόφερτους βασιλιάδες οφείλεται και στους ντόπιους ακροδεξιούς συνεργάτες τους.

Υπεύθυνοι τού ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ είναι ο Βασιλιάς και η γερμανόφιλη συμμορία τής Σοφίας με πρώτον τον Γιάννη Μεταξά.

Εάν δε εις αιώνας αιώνων υπάρξουν Έλληνες δια να το λησμονήσουν, το έθνος των θα είναι ανάξιον ελευθερίας. Πρόκειται για την παράδοση τού ΟΧΥΡΟΥ ΡΟΥΠΕΛ, την Ανατολική Μακεδονία την Καβάλα με τεράστιο πολεμικό υλικό κ.α υλικά στους Γερμανοβούλγαρους. Το Δ’ Σώμα θα παραδοθεί στους Γερμανοβουλγάρους. Θα μεταφερθούν αιχμάλωτοι  στο Γκέρελιτς της Γερμανίας. Από εκείνους οι οποίοι πριν και μετά φορούσαν τη μάσκα της εθνικοφροσύνης. Δράστης της παράδοσης εθνικού εδάφους, το βασιλικό καθεστώς των Γλίξμπουργκ. Πρώτος, μεταξύ ίσων πρωτεργατών της προδοσίας, ο κατοπινός δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς.

Το Νοέμβριο 1916 στα Νοεμβριανά ο Μεταξάς με τούς επιστράτους  αιματοκύλησε την Ελλάδα και κινδύνεψαν και οι Ευρωπαϊκές Δημοκρατίες.

Κατέστρεψαν την μεγάλη Ελλάδα, ήθελαν την μικρή αλλά έντιμη Ελλάδα – δεν επέτρεψαν στην Ελλάδα να γίνει μεγάλη δύναμη, να εφαρμόζει την πολιτική της στην ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ. Το 1922 κάμανε και τη Μικρασιατική καταστροφή.

Το 1923 στο κίνημα Λεοναρδόπουλου πάλι ο Μεταξάς προσπάθησε με λιρέτες Ιταλικές – τούχανε δώσει λεπτά οί φίλοι του μισέλληνες Ιταλοί για το κίνημα, να σκοτώσει την Δημοκρατία αλλά και την Ελλάδα.

Για την παγίωση τής κυριαρχίας τους στην Ελλάδα οι Άγγλοι χρειάζονταν ένα αυταρχικό καθεστώς. Και το 1936 ο Βασιλιάς – Μεταξάς κάμανε τη βρωμερή 4η Αυγούστου. Ανυπολόγιστο το κακό στην πατρίδα, τής Δικτατορίας από τά δηλητήρια και τούς ιούς της δεν έχει αποτοξινωθεί ακόμα η Ελλάδα.

Τα δεινά πού υπέστη η Ελλάδα – Ελληνισμός μετά τον ΒΠΠ στο μισελληνισμό των Γλυξμπούργων τά χρωστάμε. Κανείς δεν μίσησε την Ελλάδα τούς Έλληνες τον Ελληνισμό περισσότερο και πιο φανατισμένα από τούς Γλυξμπούργους, ούτε ο Μέτερνιχ ούτε ο Κίσινκερ.

ΠΑΙΔΕΙΑ! ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΔΑΣΚΑΛΟΙ. Σείς πού πάντα υπήρξατε πρωταγωνιστές της ελευθερίας – Δημοκρατιας. Σείς που κρατάτε την Ελλάδα στα χέρια σας ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗ ΨΗΛΑ! Μην την αφήσετε να ξαναπέσει στα χέρια κάποιου άλλου Μεταξά

Αντώνης Ευθ. Χατζηγιάννης – Σκούμπελος

Ιστορικός ερευνητής

 

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Γ. Βεντήρης Ελλαδα 1910 –1920

Π. Δέλτα Ελ. Βενιζέλος.

Φωτιάδης. Καραϊσκάκης

Α.Ε, Χατζηγιάννης –Σκούμπελος. Ελλαδα 1821 – 1981

Σιμόπουλος – Ξενοκρατία -Μισελληνισμός και υποτέλεια

Woodhouse. Οί Φιλέλληνες

Κ. Διακογιάννης – Σκυλάνθρωποι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *