H Φωνή των Πειραιωτών

Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σταματήστε να αποκαλείτε τις αυταρχικές κυβερνήσεις «φασιστικές». Είναι αναρχικές!

Το ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΜΙΞΕΡ «Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ» στοχεύει να πολτοποιήσει τα πάντα σ’ ένα πειθήνιο, χαοτικό πολτό, αφανίζοντας δισεκατομμύρια ανθρώπους. Η Παγκόσμια Κοινότητα θα το επιτρέψει; ΟΧΙ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ!
Το ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΜΙΞΕΡ «Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ» στοχεύει να πολτοποιήσει τα πάντα σ’ ένα πειθήνιο, χαοτικό πολτό, αφανίζοντας δισεκατομμύρια ανθρώπους. Η Παγκόσμια Κοινότητα θα το επιτρέψει; ΟΧΙ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ!

Στο Φύλλο 730 στις 26 Αυγούστου, της ΦΩΝΗΣ των ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ, διαβάσαμε στο Σχόλιο του Αρχισυντάκτη, κ. Γιάννη Κανατσέλη, μεταξύ των άλλων: «Πώς θα κάνουν εμβόλιο; ΛΥΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ! Πως θα εμβολιαστεί τετραμελής οικογένεια που είναι αλλεργική, όταν στο Νοσοκομείο που έχει κλείσει να εμβολιαστεί υπάρχει μόνο ένας αλλεργιολόγος που δέχεται μόνο το απόγευμα 48 Ευρώ (το άτομο) ή σε βάζουν σε τρίμηνη λίστα αναμονής…».

Όμως αυτό, που δικαίως επισημαίνεται, είναι ένα από τα ακαταμέτρητα γελοία που συμβαίνουν στη χώρα μας. Τουλάχιστον, γύρω από τα εμβόλια. Αυτά είναι: γελοία ΦΕΚ, όπως αυτό των προπαραμονών της Παναγιάς μας που έληγε σε τρεις μέρες! Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών που φανερώνει περίτρανα την αυταρχικότητα του Νεοφιλελεύθερου – Νεοταξικού κράτους της κυβέρνησης του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα κράτη της Νέας Δημοκρατίας, των κ.κ. Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά. Ας διερωτηθούν και ας προβληματιστούν οι φίλοι Νεοδημοκράτες, καιρός είναι…

Οι πολίτες (αριστεροί-δεξιοί και επιστήμονες ή όχι) βρίσκονται σε μια ολέθρια πλάνη. Έχουμε ακούσει κι ακούμε σε διάφορα συλλαλητήρια «ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ» του τάδε πρωθυπουργού. Επιτέλους, καιρός είναι να μάθουμε πως ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ είναι η ιδεολογία της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ και υπαλληλοποιεί δεξιούς κι αριστερούς, ξοδεύοντας πακτωλούς χρημάτων χωρίς αντίκρισμα, εξαπατώντας τους ξεπουλημένους, αφού όλοι θα βρεθούν φτωχοί και άφραγκοι, άμα τους επιτρέψουμε να κάνουν τη Μεγάλη Επανεκκίνηση. Ας προβληματιστούν και οι φίλοι αριστεροί.

Διαβάζοντας κανείς την Τριλογία του ΑΛΒΙΝ ΤΟΦΛΕΡ, που γράφτηκαν πριν δεκαετίες (ΤΟ ΣΟΚ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ – ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΥΜΑ – ΝΕΕΣ ΔΥΜΑΜΕΙΣ) αντιλαμβάνεται άριστα, αφού ό,τι έγραψε γεωοικονομικό, γεωκοινωνικό και γεωπολιτικό επαληθεύεται ιστορικά. Όμως το αξιοθαύμαστο είναι η εκπλήρωση των Προφητειών που διδάσκει η Ορθόδοξος Πίστη του Χριστού μας.

Στο βιβλίο των αριστερών ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΧΕΡΤ – ΑΛΑΙΝ ΝΤΕ ΜΠΕΝΟΥΑ – ΠΙΕΡ ΒΙΑΛ – ΠΙΕΡ ΝΤΕΒΙΛ – ΧΕΛΜΠΕΡΤ – ΦΑΜΠΡΙΣ ΛΑΡΟΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ» 1990. Εμείς σήμερα, 2021 λέμε ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ, όπως αποδεικνύουν τα ιστορικά και πολιτικοκοινωνικά τεκταινόμενα.

Μας λένε ότι ο «Φιλελευθερισμός» – «Νεοφιλελευθερισμός» για μας – ότι στον πυρήνα του είναι αναρχικός! Αντιτίθεται με ζήλο σε κάθε πολίτευμα που ενισχύει τις δομές του Κράτους. Ως γνωστό αυτό το κάνουν όλα τα «παλιά». Χούντα (μαύρη ή κόκκινη), Σοσιαλισμός, Κομμουνισμός, Δημοκρατικός Φιλελευθερισμός κ.λ.π. Σήμερα τι παρατηρούμε διεθνώς; Το ξήλωμα του οποιουδήποτε Κράτους. Αυτό μεγαλώνει την εντροπία του ΧΑΟΥΣ και μας λένε οι Νεοταξίτες, αριστερόφωνοι ή δεξιόφωνοι: «Το Χάος είναι μια Τάξη που εσείς δεν καταλαβαίνετε, γιατί εμείς δεν θέλουμε να καταλάβετε…».

Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ του κάθε Συντάγματος μεγαλώνει την εντροπία του Χάους και πολυδιχάζει τους πολίτες, τόσο τους ομοεθνείς οπότε καταργείται η έννοια του Έθνους, όσο και τους διεθνιστές οπότε καταργείται και η έννοια της Παγκόσμιας Αλληλεγγύης. Μετατρέπει τους ανθρώπους σε λύκους εναντίον λύκων! ΦΟΒΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ. Αναλύστε το Χάος και το Πανδαιμόνιο των εμβολιασμών, σύμφωνα με τα γραφόμενά μας και πιστεύουμε πως θα έχετε την αληθινή ιστορικά εικόνα του ομιχλώδους και ακατανόητου αυτού παζλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *