H Φωνή των Πειραιωτών

Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Θέλω να πεθάνω έλληνας

Κουτσαντώνης ΑνδρέαςΤις ανθρώπινες αδυναμίες της κατέγραψαν οι έλληνες (αρχαίοι). Λάθη, εγκλήματα. Με την αυτογνωσία τους επινόησαν την τραγωδία. Την κάθαρση. Η ανωτερότητα της φύσης του ανθρώπου, του νου, αξιοποιήθηκε. Έχτισαν δημοκρατία, αλλά επέβαλαν και τυραννία. Έντονα ιστορικά περιστατικά, κυλώνειον άγος πελοποννησιακός πόλεμος, τυραννία τριάκοντα τυράννων. Επινόησαν την υπέρβαση. Σόλων, Επιμενιδης, κάθαρση.

Επινόησαν και ψήφισαν (403 – 402π.χ.) νόμο «Μη μνήμης». Να μη μνημονμεύονται εγκλήματα, να μη λατρεύονται ήρωες επί πτωμάτων ελλήνων. Άφησαν την μνήμη για την ιστορία. Αναδείχθηκαν στο βάθρο της οικουμένης. Οικουμενικός ο ελληνισμός. Από τον ελληνισμό της οικουμένης εξαρτώνται η σωτηρία και το μέλλον των έγκλειστων υπηκόων και του τόπου αυτής της χώρας.

Ως πρωθύστερον έρχεται σήμερα το πρόταγμα από το 2010, που τότε άρνηση και ενταφιασμό δέχτηκε στην ενδοχώρα. Σήμερα αποτελεί κίνημα της ελληνικής οικουμένης για αναδιάταξη αυτής της χώρας. Να αποκτήσει πολίτευμα να δημιουργεί πολίτη, πολιτική ύπαρξης.

Είναι κραυγή:

«Η φωνή του έθνους των ελλήνων»

  • Διερχόμαστε καιρούς και καταστάσεις που προδιαγράφουν την πορεία της ζωής της χώρας και του έλληνα για όλο τον αιώνα που έχουμε μπροστά μας.
  • Ζήσαμε και βιώνουμε το φαινόμενο, που συμμορίες ιππεύουν στους θεσμούς και καλπάζουν με ιδιοτέλεια, αναιδέστατα και ατιμώρητα.

Με την μαζική αποχή και την παροχή άκυρης ψήφου συνολικού ποσοστού άνω του 70 τοις 100 στις πρόσφατες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010, ο έλληνας απέρριψε όλο το πολιτικό αποσαθρωμένο εγχώριο σκηνικό, μη υποκύπτοντας στην εντεταλμένη προσπάθεια του ανώτατου πολιτειακού φορέα, που τον χαρακτήρισε οπαδό του καναπέ, να τον στριμώξει ως αγέλη στην κάλπη, έχοντας μόνο να επιλέξει ανάμεσα στην αρπαχτή και το έγκλημα.

Το από-δοκιμασμένο από την ελληνική κοινωνία πολιτικό αποσαθρωμένο κυκλοφορεί με την κάλυψη των ΜΜΕ , που είναι η άλλη όψη του νοθευμένου νομίσματος του.

Ζήσαμε την απάτη της μεταπολίτευσης, που ολοκληρώθηκε με τις αλληλοδιάδοχες των γόνων.

Ετοιμάζεται η μεγάλη Νέα απάτη της νέας μεταπολίτευσης.

Η Ελλάδα είναι στο σάκο με τις γάτες που κατακρεουργούν και αιμάσσουν το έθνος. Ο σάκος πρέπει να λυθεί. Δεν μπορεί να λυθεί από μέσα. Μόνον με τη συνδρομή από τις ελεύθερες δυνάμεις του έθνους που διακρίθηκαν από την εργατικότητα τους και τον ελληνισμό τους και είναι διάχυτες απανταχού στην οικουμένη, που δεν χαλκεύτηκαν και δεν απαξιώθηκαν. Δεν αντάλλαξαν εκδουλεύσεις με τις εδώ μέσα συμμορίες.

Ηχηρότερο κεραυνού είναι το προσκλητήριο του έθνους προς τις απανταχού της οικουμένης πνευματικές του δυνάμεις, που είναι πρόθυμες και γνωρίζουν τι να πράξουν, να συνταχθούν στις εθνικές ανάγκες του, να ανακόψουν την δράση των εγχώριων αντιδραστικών διαθέσεων, να εξαναγκάσουν με την σάλπιγγα της αλήθειας να ξεπεζέψουν όλοι, όσοι, μικροί και μεγάλοι, συντέλεσαν στο άγος της χώρας.

Προσκαλούνται οι εθνικές δυνάμεις του ελληνισμού στο Μεγαλέξανδρο έργο. Να προσέλθουν και να συναντηθούν όπου γης, με πρωτοβουλία, έστω ενός έλληνα. Να συναποφασίσουν να συγκροτήσουν το οικουμενικό συμβούλιο του ελληνισμού. Να προσδιορίσουν τις κατευθυντήριες προτεραιότητες:

Κατάρτιση συντακτικής επιτροπής με αποστολή να προτείνει: εδραίωση θεσμών της πολιτείας με θωράκισή τους από ανεξάρτητους ελεγκτικούς μηχανισμούς, θέσπιση πυλώνων Δημοκρατίας με όλες τις πολιτειακές εγγύησης, θέσπιση ανυποχώρητων εθνικών στόχων, θέσπιση ανυποχώρητων κοινωνικών στόχων.

Ορισμό προσωρινής εθνικής κυβέρνησης ικανής να διαχειριστεί τα προβλήματα της χώρας, που άφησαν πίσω τους οι τουρίστες της εξουσίας, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλιά της, από γεννησιμιού του κράτους μας, φεύγουν με γεμάτες βαλίτσες, κλείνοντας ο ένας το μάτι στον άλλο.

Κήρυξη απαράγραπτων των αδικημάτων που έχουν διαπραχθεί κατά της χώρας και του έθνους.

Σύγκλιση εθνικής συνέλευσης όλου του ελληνισμού και με 90 εκλεγμένους πληρεξούσιους να εγκρίνει και να ολοκληρώσει την ομαλή πορεία της ελληνικής πολιτείας».

Συνωδά και η άποψη «Οικουμενικό Συμβούλιο Ελληνισμού».

Η Μεγάλη Ελπίδα. Η Σωτηρία.

Ανδρέας Κουτσαντωνης

Επίτιμος Δικηγόρος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *