Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ…Πού οδηγείτε τη Χώρα με την πολιτική της «Τζοκόντα»;

Ο ΓΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ;

Ο κόσμος είναι θυμωμένος, αγανακτισμένος και αισθάνεται προδομένος.
Ο κόσμος είναι θυμωμένος, αγανακτισμένος και αισθάνεται προδομένος.

Έντεκα χρόνια τώρα (τι αριθμός κι αυτός ο 11…) βιώνουμε την πολιτική της «Τζοκόντα». Δηλαδή μια ερμαφρόδιτη πολιτική, λίγο αριστερή, λίγο δεξιά, λίγο κεντρώα και η Δημοκρατία στο χωνευτήρι των ιδεολογιών! Και επειδή αυτό βολεύει άριστα τους λαθροκυνηγούς, δηλαδή τους πειρατές της εξουσίας, αλλά βολεύει και τους παγκόσμιους Εντολοδότες, καθότι οι πειρατές της πολιτικής είναι εξ’ ορισμού Εντολοδόχοι, δηλαδή μαριονέτες, καλά ο χορός κρατεί. Πού πάει όμως αυτή η Δημοκρατία, η Χώρα και ο Λαός της; Η Δημοκρατία στο εκτελεστικό απόσπασμα! Η Χώρα στον αφανισμό και ο Λαός της στην σκλαβιά, στον όλεθρο και στην εξαθλίωση!

Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι. Έντεκα χρόνια οι Έλληνες παραδεχόμαστε, σχεδόν όλοι αριστεροί και δεξιοί, πως το πολιτικό μας Σύστημα είναι διεφθαρμένο μέχρι τα μπούνια. Και όμως, αυτή τη δυσώδη και ολέθρια κατάσταση, που διαγράφει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον την ανεχόμαστε! Για δικαιολογία προβάλουμε την πιο γελοία ερώτηση: «Τί να κάνουμε;» και δεν κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ!

Εκλογές έρχονται και ξανάρχονται κι εμείς ψηφίζουμε και ξαναψηφίζουμε τις μαριονέτες των ξένων εντολοδοτών! Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες που κορυφαίοι ξένοι μας το είπαν κατάμουτρα ότι, στην Ελλάδα δεν εκλέγει κυβέρνηση ο λαός, αλλά οι ξένοι τραπεζίτες!

Πρόεδροι Δημοκρατίας, Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές, Νομικοί, Γιατροί και τα μεγαλύτερα ΜΜΕ λειτουργούν σαν drones, δηλαδή σαν τηλεκατευθυνόμενοι, λαμπροντυμένοι με τη στολή της Δημοκρατίας!

Και τί δεν έχουμε ακούσει απ’ όλους αυτούς κυρίες και κυρίους; Απίθανα πράγματα, να μερικά: Θα λύσουμε το μείζων εθνικό ζήτημα, το Δημογραφικό, με τη διασταύρωση Ελλήνων και παράνομων Μεταναστών και Προσφύγων! Της Ελλάδας τα συμφέροντα είναι ευθυγραμμισμένα με της Τουρκίας! Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους Υγειονομικούς (και το Εθνικό Σύστημα Υγείας διαλυμένο). Συνέχεια, μέχρι που μας έχουν ζαλίσει, τα περισσότερα ΜΜΕ (πιστεύουμε με το αζημίωτο) μας βομβαρδίζουν για τα κακά που προκαλεί ο μη εμβολιασμός. Πέρα της μάστιγας που μας απειλεί υπάρχει και το Μέγιστον. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Μούγκα στη στρούγκα όμως κανείς δεν μιλάει για τις παρενέργειες των εμβολίων. Μάλιστα όταν η ίδια η κατασκευάστρια εταιρεία PFIZER δήλωσε πως το 20% των εμβολιασμένων έχουν παρενέργειες! (Βλέπε ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ –ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ-ALERT/16 Σεπτ. 2021). Από την προαναφερόμενη εκπομπή πληροφορηθήκαμε, δια στόματος κ. Φαρσαλινού Ιατρού – Ερευνητή στο Πανεπιστήμιο Πατρών ότι, ενώ τα sms για την Τρίτη δόση είχαν αρχίσει να αποστέλλονται, προκειμένου να τρέξουν να εμβολιαστούν οι πολίτες. Όμως τα εμβόλια της πολυσυζητημένης τρίτης δόσης δεν είχαν αδειοδοτηθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ)! Δεν γνωρίζουμε αν και μέχρι τη στιγμή που γράφεται το παρόν ο ΕΟΦ έχει εγκρίνει το σκεύασμα της τρίτης δόσης. Αυτό βέβαια είναι υπόθεση του έντιμου Εισαγγελέα. Πάντως αν κάποιος σκεφθεί να βγάλει προς χρήση ένα οποιοδήποτε φάρμακο χωρίς την έγκριση του ΕΟΦ θα βρεθεί φυλακή στο άψε σβήσε!

Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά και τόσα ακόμη οργιάζουν οι φήμες πως πηγαίνουμε ολοταχώς προς συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ. Ευελπιστούμε να είναι μόνο φήμες γιατί αν είναι αλήθεια εάλω η χώρα εάλω. Πάντως δύο τσιράκια (κομματικοί) δημοσιογράφοι, ο γάτος των Ιμαλαΐων και η γάτα της Άγκυρας βρίσκονται σε πολύ φιλική κατάσταση. Χαιρόμαστε γιατί είχαμε πιστέψει πως είναι φανατικοί πολιτικοί εχθροί…

Δυστυχώς η κυβέρνηση και οι αλληθωρισμοί της αντιπολίτευσης οδηγούν τον κόσμο σε συνεχείς κινητοποιήσεις που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τι μέλλει γενέσθαι. Πάντως αυτό που δεν πέτυχαν πολλοί επιζητούντες ξένοι και ντόπιοι είναι τον εθνικό διχασμό. Πέτυχαν όμως να ακούγονται στα συλλαλητήρια τα εξής: «ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ – ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ» και πολλά άλλα.

Και όλα αυτά την ώρα της καταστροφής από τις πυρκαγιές, λόγω διαρκούς εγκληματικής αμέλειας και όταν ο Τούρκος πειρατής κάνει έρευνες εντός της Ελληνικής ΑΟΖ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *