H Φωνή των Πειραιωτών

Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ..ΑΚΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ αυτά για τη Σημαία μας

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣΙωάννης Σπ. Λαζαράκος

E-mail: jlazarakosdim@yahoo.grαναποδα βηματα

Διερωτάται κανείς, πως είναι δυνατόν ένας Έλληνας ή μια Ελληνίδα να ντρέπεται στις 26 Οκτωβρίου να υψώσει τη Γαλανόλευκη στο σπίτι του; Άκου φουκαρά Νεοέλληνα, αν ντρέπεσαι να κυματίζει η Γαλανόλευκη στο σπίτι σου το εθνικοθρησκευτικό τριήμερο, 26-28 Οκτωβρίου, τότε ντρέπεσαι γιατί γεννήθηκες Έλληνας! Είσαι ένας ξεπεσμένος, φουκαράς Νεοέλληνας. Όχι απλά εκφυλισμένος, αλλά εκμηδενισμένος, ανύπαρκτος και παρανοϊκός. Δεν είναι τυχαία τα επίθετα που σου χαρίζονται. Σύμφωνα με το Λεξικό του Μπαμπινιώτη «ξεπεσμένος» λέγεται αυτός που έπεσε κάτω, σε χαμηλό υλικό, ηθικό και πνευματικό επίπεδο. Επίσης «φουκαράς» σημαίνει κακομοίρης, δυστυχισμένος και ταλαίπωρος. Ο «εκφυλισμένος» έχει υποστεί ηθική κατάπτωση, είναι διεφθαρμένος. Στους εκφυλισμένους έχει αλλοιωθεί η θρησκευτική και εθνική συνείδηση. «Εκμηδενισμένοι» και «ανύπαρκτοι» είναι όλοι οι εκφυλισμένοι διότι, είστε εντελώς ανίσχυροι κατά των οποιωνδήποτε εχθρών του εαυτού σας και των παιδιών σας, προφασιζόμενοι τα χίλια μύρια ανόητα. Αυτοί που σας εκφὐλισαν σας οδηγούν στην εξαφάνιση. Είστε ανύπαρκτοι γιατί φαντάζεστε πως υπάρχετε ενώ δεν υπάρχετε. Δικαιολογημένα λοιπόν σας αποκαλούμε και παρανοϊκούς διότι: «Παράνοια» σημαίνει ο σχηματισμός εσφαλμένων πεποιθήσεων και εμμονών, συνήθως με καταλογισμό εχθρικών προθέσεων σε άλλους.

Είστε ή δεν είστε εντελώς παράλογοι με εσφαλμένες πεποιθήσεις που σας έχουν γίνει εμμονές; Ναι είστε διότι:

  1. Δεν υψώνετε την ένδοξη Σημαία μας γιατί φοβάστε πως θα σας πουν Φασίστες. Τραγικό ΛΑΘΟΣ! Αυτή η Σημαία εμψύχωσε τους Έλληνες που συνέτριψαν και γελοιοποίησαν στην Πίνδο και στη Βόρειο Ήπειρο το Φασισμό της Ιταλικής Αυτοκρατορίας του Μουσολίνι! Με αυτή τη Σημαία οι Έλληνες πολέμησαν το Ναζισμό και το Φασισμό στη Μακεδονία, στο Τομπρούκ και στο Ελ Αλ Αμέιν! Αυτή τη Σημαία δεν υπέστειλε και δεν παράδωσε σε εχθρικά χέρια ποτέ το ένδοξο Πολεμικό Ναυτικό μας!
  2. Είστε Αριστεροί; Δικαίωμά σας, αλλά είναι εντελώς ανόητο να μην κυματίζει η Γαλανόλευκη στα σπίτια σας, με το φόβο πως θα σας πουν εθνικιστές. Τραγικό ΛΑΘΟΣ! Με αυτή τη Σημαία έγραψε χρυσές ιστορικές σελίδες η Εθνική μας Αντίσταση κατά του Ναζιστοφασιστικού Άξονα! Και ποιος σας είπε πως ο Αριστερός δεν πρέπει να έχει εθνικό φρόνημα; Να είναι δηλαδή εθνικόφρονας; Κανείς δεν το κηρύττει, ούτε ο Μαρξ ούτε ο Λένιν και ο Μάο. Τα έχουμε τεκμηριώσει σε παλαιότερα άρθρα μας της στήλης αυτής.
  3. Μία άλλη αιτία είναι η ακηδία. Πολλοί άνθρωποι αναβάλουν χρόνο με το χρόνο την τοποθέτηση της Σημαίας στα σπίτια τους. Συνήθως λένε: «Δεν πρόλαβα εφέτος θα τη βάλω στην άλλη Εθνική Εορτή…» και ποτέ δεν διαθέτουν 5-10 Ευρώ να υψώσουν την ένδοξη Γαλανόλευκη με ιστό και Σταυρό, εφ’ όσον αισθάνονται Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Άκου, λοιπόν, φουκαρά Νεοέλληνα: Η Ελληνική Σημαία δεν ανήκει σε καμία σημαία της Ν.Δ., του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., του ΚΙΝ.ΑΛ., ή του Κ.Κ.Ε. κ.λ.π. Όπως δεν ανήκει και σε καμία άλλη σημαία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ κ.λ.π. Όλα αυτά ανήκουν στην Ελληνική Σημαία γιατί αν δεν υπήρχε Αυτή δεν θα υπήρχαν και αυτά! Όταν κυμάτιζε στην Ακρόπολη η σημαία του Ναζισμού, που δήλωνε τη σκλαβιά της Ελλάδας από τις δυνάμεις του Άξονα ποια άλλη σημαία κόμματος ή ομάδας υπήρχε; Καμία! Μόνο αυτές των συνεργατών τους, Ελλήνων εφιαλτών και αυτές πολύ περιορισμένα σε τοπικό επίπεδο. Διότι ένα ήταν το σύμβολο, μια σημαία, αυτή με τη Σβάστικα. Βλέπεις λοιπόν πως η Γαλανόλευκη ενώνει δεν διχάζει!

Να ο αντίχριστος πρόδρομος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων· ο υπό τον Χίτλερ Άξονας για την υποδούλωση της Παγκόσμιας Κοινότητας υπό μία σημαία τη Σβάστικα. Και στη συνέχεια μία ιδεολογία το Ναζισμό-Φασισμό, έναν ηγέτη από τη Φατρία των Αψβούργων και τέλος μια θρησκεία. Αυτό ακριβώς που σήμερα και πάλι επιχειρείται από τη Φατρία των Πεφωτισμένων. Βλέπεις φουκαριάρη, αριστερέ ή δεξιέ, που αρνείσαι να υψώσεις τη Γαλανόλευκη ότι, αρνείσαι την ύψωση του Συμβόλου της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Αντίστασης, της Εθνικής Ενότητας, της Θυσίας και της Αγάπης; Μάθε επίσης πως κι εγώ κάποτε, πριν πολλά χρόνια τυλιγμένος από την άγνοια, ήμουν όπως εσύ «χάλκινο κύμβαλο που βγάζει κρότους».

Αν κάποιοι αμφισβητούν τη θυσία του 17χρονου, Εύζωνα Κωνσταντίνου Κουκίδη, στις 24 Απριλίου 1941 (Μεγάλη Εβδομάδα), που υπέστειλε τη Γαλανόλευκή από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και με ευζωνικό βήμα πήδηξε στο κενό μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατακτητών, τότε μήπως διαψεύδουν και τον ηρωϊσμό του Μανώλη Γλέζου και του Λάκη Σάντα, στις 30 Μαΐου 1941; Τι ήταν αυτοί; Δεξιοί, ακροδεξιοί ή Εθνικόφρονες Αγωνιστές της Εθνικής μας Αντίστασης; Απάντησε μόνος σου στο ερώτημα και αποφάσισε τώρα αν σε λίγες μέρες οφείλεις να υψώσεις την Ελληνική Σημαία στο σπίτι σου κάνοντας ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ γυρνώντας πλάτη στην αγνωσία και πρόσωπο στη Γνώση, η οποία δημιουργεί ελεύθερους, ατρόμητους αγωνιστές και όχι φοβισμένους, χαμαιλέοντες – μαριονέτες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *