H Φωνή των Πειραιωτών

Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Αντάμωμα Μανιατών και Φίλων» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

μανιάτες 1Στο πρώτο αντάμωμα Μανιατών και φίλων αποδείχθηκε περίτρανα ότι «Μαζί Είμαστε πιο Δυνατοί!», για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Μάνης.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση «Αντάμωμα Μανιατών και Φίλων» που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» μανιάτες 2με τη Διοίκηση του ΣΕΦ και τη στήριξη των basketaki.com, Α.Ο Αγίου Δημητρίου και Avgerinos Balloons Fireworks στον προαύλειο χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και τη συμμετοχή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώςμανιάτες 3 στόχος της ήταν η οικονομική ενίσχυση των συντοπιτών μας στη Μάνη, που δοκιμάστηκαν και επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική και καθοριστική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. H οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης έθεσε ως προτεραιότητα να τηρηθούν όλα τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του COVID-19, γι’ αυτό και επιλέχθηκε ο πολύ μεγάλος περιβάλλων και ανοιχτός χώρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Οι Μανιάτες και οι φίλοι τους απόλαυσαν ένα όμορφο κυριακάτικο μεσημέρι με άφθονο φαγητό και με τη συνοδεία παραδοσιακών χορών από τη Μάνη, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, με το χορευτικό τμήμα της Ένωσης Απανταχού Μανιατών να κάνει την αρχή και τον κόσμο να ακολουθεί με χαρά.

Στο ξεκίνημα της όμορφης εκδήλωσης, απηύθυναν λόγο η Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών, κ. Δήμητρα Κούβαρη και η Πρόεδρος του ΣΕΦ, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, μεταφέροντας το μήνυμα της εκδήλωσης για την προσφορά βοήθειας και αλληλεγγύης σε όσους έχουν ανάγκη. «Συναντηθήκαμε με την διοίκηση του ΣΕΦ και είπαμε να κάνουμε μια όμορφη φιλανθρωπική εκδήλωση για τους πυρόπληκτους της Μάνης. Δυστυχώς τα προβλήματα ακόμα είναι πολλά και πρέπει όλοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας» ανέφερε η κ. Κούβαρη.

Στη συνέχεια, η κ. Κούβαρη παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και τις υποστηρικτικές ομάδες εργασίας του συλλόγου και συγκεκριμένα τους Αγγελική Ξιφαρά, Παναγιώτη Βλαχουτσάκο, Γιώργο Λεωτσάκο, Δαμιανό Γεωργιάκο, Ηλία Βουγιουκλάκη, Χαρούλα Σούμπαση, Κατερίνα Μανωλάκου, Γιώργο Χορβαλάκο, Άννυ Ξυπόλυτου, Γιώργο Κούζιλο, Πέγκυ Λαγάνη, Βασιλική Φιλιππάκου, Μαρία Δρακουλάκου, Αρχοντούλα Μιχελάκου, Σταυρούλα Βλαχοδημητράκου, Aιμιλία Καλαφατά, Μαρία Μελά, Χρήστο Δρακουλάκο, Πέτρο Κάρλε, Ηλία Σωτηρόπουλο, Σοφία Τσιριγώτη, Γιάννη Μποκέα, Γιώργο Μαυρίδη, Βρεττό Πολίτη, Ελένη Βλαχοπούλου, Γιώργο Κοτζαμάνη.

Χαιρετισμό στη φιλανθρωπική δράση απηύθυναν: ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Κώστας Κατσαφάδος, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Σταυρούλα Αντωνάκου, ο κ. Τάσος Γαϊτάνης.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε η Αντιδήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Ελένη Δρακουλάκου, η οποία πήρε τον λόγο και εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, που ξέσπασαν στη Μάνη το καλοκαίρι του 2021.

Σύσσωμοι οι θεσμικοί φορείς για να στηρίξουν τη φιλανθρωπική ενέργεια!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές κ.κ. Γιάννης Μελάς, Νίκος Μανωλάκος, Νεοκλής Κρητικός, οι κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες: Σταυρούλα Αντωνάκου, Ανδρέας Λεωτσάκος, Σταύρος Μελάς, ο Πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ κ. Αλέξανδρος Τζεφεράκος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Καρύδης, Δημοσθένης Σταματάτος, Δημήτρης Γεωργιάκος, Νανά Χαρβαλάκου- Γλύκα, Γρηγόρης Καψοκόλης, Αλέξανδρος Καμαράτος, Δημήτρης Αράπης, Λεωνίδας Μανωλάκος, Αλέκα Τουμαζάτου, Παναγιώτης Ρέππας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρίας Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, κ. Σπύρος Σπυρίδων, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νίκος Βλαχάκος, Γιώργος Βίτσας, Αντώνης Μοραντζής, Αναστάσιος Μαρκαριάν, Παναγιώτης Κούβαρης, Ευαγγελία Δρίτσα, Παναγιώτης Βουτυράκος, Πασχαλιά Καλαγιά-Καραμαλάκου, Γρηγόρης Μόφορης, Στέφανος Βαγενάς, Λιβιτσάνου Σμάρω.

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν επίσης ο κ. Κασιδιάρης Σταύρος, Πρόεδρος Λέσχης Επιχειρηματιών Πειραιά, ο κ. Γιάννης Γλύκας, Πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, ο κ. Κούλης Βρεττάκος, ο κ. Γιώργος Βρεττάκος Πρόεδρος της ΕΟΑΝ, ο κ. Κώστας Κούβαρης, ο κ. Τάκης Βουγιουκλάκης, ο κ. Αντώνης Γούλας, o κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο κ. Σταμάτης Μέλος, ο κ. Σπύρος Μάρκου, η κ. Βάνα Γεωργαντζέλη, ο κ. Γιώργος Γιάνναρης, ο κ. Σταθάκος Νίκος, η κ. Αγραπίδου Μαρία, η κ. Δασκαλάκη Κάσση Μάρω, η κ. Καίτη Παπαθεοδώρου από την εφημερίδα «Δημότης», η κ. Δασκαλάκη Άννα, Γ.Γ Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου και ο κ. Πέτρος Μούγιος, πολιτευτής.

Το Αντάμωμα Μανιατών και Φίλων τίμησαν με την παρουσία τους: το «Σώμα Απόδοσης » Δήμου Αν. Μάνης με επικεφαλή την κ. Ανδρεάκου Αθηνά, ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σκουταρίου «Η Βορδώνα», με πρόεδρο την κα Κωνσταντίνα Μενενάκου, οι οποίοι ήρθαν από τη Μάνη ειδικά για την εκδήλωση,ο σύλλογος Λαγκάδας Δυτικής Μάνης με εκπροσώπους την κα. Νικόλ Ζαχαρέα, την κα. Μαίρη Δαλάκου και τον κ.Μιχάλη Δεμέστιχα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερατσινίου «Θυμαιτάδαι» με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Δρακόπουλο, η Αδελφότητα Οικογένειας Βουγιουκλάκη «Η Αλληλεγγύη», με πρόεδρο τον κ. Νότη Βουγιουκλάκη και μεγάλη αντιπροσωπεία των μελών της, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυαλίου, με πρόεδρο τον κ. Σταύρο Μπαζάκο, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Φλωμοχωριτών, με πρόεδρο τον κ. Χρήστο Τσιλιβάκο, ο Σύλλογος Αλικατών «Η Καινήπολις» με εκπρόσωπο τον κ. Γιώργο Πιερράκο, η Ένωση Κρητών Κορυδαλλού Νικαίας Α.Ι. Ρέντη και ο Πρόεδρος Καμινογιαννάκης Γεώργιος, ο Σύνδεσμος των Απανταχού Λακώνων «Ο Λυκούργος», με πρόεδρο τον κ. Αντώνη Ξεπαπαδάκο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκάλας με τον γραμματέα κ. Βασίλειο Κούβαρη, ο Σύλλογος Αρεοπολιτών Μάνης «Πέτρος Μαυρομιχάλης Αρχιστράτηγος» με πρόεδρο τον κ. Ιωάννη Καλαποθαράκο, ο Σύλλογος Καλαβρυτινών Πειραιά, με πρόεδρο τον κ. Χρονόπουλο Αθανάσιο, η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, με εκπρόσωπο την κ. Χριστίνα Βλάχου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κομιτάτων, με πρόεδρο την κα Αφροδίτη Ζαμπέλη ,η Κίνηση για την Αναγέννηση της Β. Ηπείρου και ο κ. Θοδωρής Ασβεστόπουλος και ο κ. Γεώργιος Δρούζας, έφορος του Πειραϊκού Συνδέσμου.

Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας ήταν το Κανάλι Ένα 90,4 FM, χορηγοί επικοινωνίας ήταν το Mani Traveller, το Piraeus365.gr, το Piraeus Press, το Thisispiraeus.gr, η Φωνή των Πειραιωτών και η εφημερίδα Κοινωνική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *