Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά “Saint-Paul”Κοπή πίτας αποφοίτων Saint-Paul

σχολή 3Μετά από δύο χρόνια δράσεων και εκδηλώσεων, κεκλεισμένων των θυρών και μόνο με διαδικτυακή κάλυψη, ο Σύλλογος Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής “Saint-Paul”, τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 έκοψε την πίτα του, παρουσία κόσμου στην πάντα φιλόξενη Αίθουσα Εκδηλώσεων της Σχολής “Saint-Paul”.

Πολλοί ήταν οι επίσημοι προσκεκλημένοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο υσχολή 2φυπουργός Ναυτιλίας, κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, κ. Σταυρούλα Αντωνάκου, ο οικοδεσπότης, γενικός διευθυντής των εκπαιδευτηρίων “Saint-Paul ‒ Δελασάλ”, κ. Αντώνης Ρηγούτσος, οι βουλευτές κ.κ. Ιωάννης Μελάς, Νικόλαος Μανωλάκος, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Νίνα Κασιμάτη, η δημοτική σύμβουλος κ. Βάνα Μελά. ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ.κ. Βασίλης Κορκίδης, Δημήτριος Μαρκομιχάλης, αντίστοιχα, οι κ.κ. Πρόεδροι: του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Θεόδωρος Καπράλος. του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων και Διανομέων Πειραιά, Γιώργος Μιχαηλίδης, του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης, του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά, κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος, ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Σχολείου, κ. Μάνθος Ρούσσος, ο γραμματέας του Συνδέσμου Αποφοίτων της Ιωνιδείου, κ. Μιλτιάδης Κλαπαδάκης, το μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Διονύσης Πλέσσας, το επίτιμο μέλος του Συλλόγου, καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλσχολή 1όγου Αποφοίτων, κ. Γεώργιος Χατζηγεωργίου.

Η εκδήλωσή ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς του γενικού διευθυντή της Σχολής κ. Αντώνη Ρηγούτσου ο οποίος αναφέρθηκε με θέρμη στη δυναμική του Συλλόγου ενώ εκθείασε την προσφορά των κ. Βουρλίδη, Πιταούλη και Κορκίδη οι οποίοι και θα ανακηρύσσονταν επίτιμα μέλη στη συνέχεια της εκδήλωσης.

Έπειτα, το λόγο πήρε η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, κ. Σταυρούλα Αντωνάκου όπου και από το βήμα, μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την έλευση μεγάλων έργων στον Πειραιά με αποκορύφωμα την ανακατασκευή του Καπαγέρωφ. Τέλος, ως προς το κομμάτι των χαιρετισμών, το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων, κ. Πέτρος Ιωσηφίδης όπου έκανε μια σύντομη αποτίμηση του μέχρι τώρα έργου του νέου Δ.Σ., ενώ έθεσε τις προτεραιότητες του Συλλόγου για το επόμενο διάστημα σε επίπεδο δράσεων και εκδηλώσεων.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας όπου η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς έλαβε χώρα με τον καπετάν Παναγιώτη Τσάκο να παίρνει το μικρόφωνο για να ευχηθεί και έπειτα να τραγουδήσει τα «Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα Καρδαμύλων».

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε η ανακήρυξη των επίτιμων μελών του Συλλόγου των κ.κ. Μιχάλη Βουρλίδη, Ξενοφώντα Πιταούλη και Βαγγέλη Κορκίδη σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με συγκίνηση.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε και η κλήρωση των λαχνών. Τρεις (3) ήταν οι τυχεροί της βραδιάς. Φέτος, το Δ.Σ. αποφάσισε τα δώρα να είναι αποκλειστική προσφορά των αποφοίτων.

Τη μουσική επένδυση της βραδιάς επιμελήθηκαν ο Σπύρος και ο Τάσος Λούκος.

Ο Α’ νικητής κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για brunch στο Beluga, προσφορά των συναπόφοιτων Δημήτρη και Γιώργου Παντελίδη οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης.

Ο Β’ νικητής κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση του συναπόφοιτου Τάσου Ιορδανίδη, «Θέλω να σου κρατώ το χέρι» στο θέατρο Άλφα.

Ο Γ’ νικητής κέρδισε 3 δωρεάν συνεδρίες life coaching (προσωπικής βελτίωσης) από τη συναπόφοιτη και διαπιστευμένη δασκάλα, Αλέξάνδρα Νίνου.

Μετά την κλήρωση ακολούθησε μικρή δεξίωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *