ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ…Οι υγειονομικοί σε ανένδοτο αγώνα ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΕΣΥ

Σε ανένδοτο αγώνα κατάφερε η κυβέρνηση να εξελιχθεί ο αγώνας των υγειονομικών, που ξεκίνησε από την 1η Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους.
Ως γνωστό η κυβερνητική απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των υγειονομικών δημιούργησε μεγάλη κρίση, αφού χιλιάδες γιατροί, νοσηλευτές και γενικά άλλοι εργαζόμενοι δεν δέχθηκαν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Ως γνωστό το μέτρο διέταζε τους υγειονομικούς να εμβολιαστούν, ενώ παράλληλα επέτρεπε σε ασθενείς και επισκέπτες των Νοσοκομείων του ΕΣΥ να μπαινοβγαίνουν μόνο κάνοντας τεστ.
Όλη αυτή η τραγελαφικότητα κορυφώθηκε τους τελευταίους μήνες που οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί και εργαζόμενοι κανονικά, άρχισαν να νοσούν από Covid-19. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μειωθούν ουσιαστικά οι υγειονομικές υπηρεσίες του ΕΣΥ.
