Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου.Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 11:00
Όχι στην εκποίηση του κτιρίου του π. ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο
Ναι στην παραχώρησή του στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου
Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους δημότες να παραστούν στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ (Καραγιώργη Σερβίας 6, Αθήνα) στις 11:00, προκειμένου να εκφράσουμε όλοι μαζί την κατηγορηματική αντίθεσή μας στην εκποίηση του κτιρίου του π. ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο και να διεκδικήσουμε την παραχώρησή του στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.
Για την εξυπηρέτηση των δημοτών που θέλουν να παραστούν, θα διατεθούν για την μεταφορά τους δημοτικά λεωφορεία (ένα στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου και ένα στο π. Δημαρχείο Ταύρου), με επιστροφή. Η ώρα αναχώρησης είναι στις 10:15.
Συνεχίζουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, τον δίκαιο αγώνα μας προκειμένου το κτίριο του π. ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο να παραχωρηθεί στον Δήμο μας και τους πολίτες του.