Έκθεση ανοιξιάτικης μόδας στο ΣΕΦ
Tο NGFL πιστό στο industrial concept που προτείνει από τις πρώτες διοργανώσεις του, αμέσως μετά το Πάσχα, θα παρουσιάσει την Ανοιξιάτικη έκδοσή του σε έναν καταπληκτικό συνδυασμό βιομηχανικού χώρου δίπλα στη θάλασσα.
Οι νέοι σχεδιαστές θα προβάλλουν στο περιστύλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ιδιαίτερες συλλογές στους χιλιάδες φίλους της Μόδας και της Τέχνης που τους περιμένουν με αγωνία, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα της αγοράς του Πειραιά.
Ενδύματα, κοσμήματα, αξεσουάρ και εικαστικές προτάσεις θα παρουσιαστούν στις 7 και 8 Μαΐου στην 9η διοργάνωση αυτού του Fashion Event που έχει την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου.
Ενώθηκαν οι προσπάθειες όλων, για να δώσουν σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση της Άνοιξης, τη δυνατότητα της διεύρυνσης των επαφών της και τη γνωριμία της με μία αγορά πιο νέα, την αγορά του Πειραιά.
Ενώθηκαν οι προσπάθειες όλων – και σε αυτόν τον τομέα ιδιαίτερα του Ελληνο Ιταλικού επιμελητηρίου – για να δώσουν και μία ώθηση στους αριστούχους τελειόφοιτους των σχολών Μόδας, για επαφές και γνωριμίες σε πρώτη φάση με ενδιαφερόμενους επαγγελματίες από την Ιταλία με σκοπό τη διεθνοποίηση του event στο άμεσο μέλλον.