Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυστήριο Ιερού Ευχελαίου.Στον Πειραϊκό Φάρο

3Την Τρίτη 12 Απριλίου 2022, στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Φάρου, Πραξιτέλους 173 Πειραιά, στο ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Αντωνίου, τελέστηκε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Την ιερά ακολουθία τέλεσε ο π. Πρόδρομος Κολτουκτσόγλου, ιερέας του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιά.

Σε ένα ζεστό και προσεγμένο περιβάλλον, με ιδιαίτερη ευλάβεια, αρκετά μέλη και φίλοι του Πειραϊκού Φάρου προσήλθαν και μετείχαν στην ιερά ακολουθία, που έγινε με όλες τις προφυλάξεις για τον κορωνοϊό.

Στο τέλος της ιεράς ακολουθίας ο π. Πρόδρομος μας άλειψε με ιερό λάδι και μας έδωσε την ευλογία του, τονίζοντας παράλληλα την μεγάλη έννοια αυτού του ιερού Μυστηρίου.

5Μεταξύ των πιστών διακρίναμε, εκτός άλλων και, την Πρόεδρο κ. Μαρία Ζερμπίνου -Μιχαλακούλου, τις κυρίες και τους κυρίους, Κοκκώνα Σακαροπούλου, Δομινίκη Μανωλοπούλου, Ντίνα Τρουπιώτη, Παναγιώτη Ψωμιάδη, Ευάγγελο Πέππα, Λυκούργο Τσαγκαρόπουλο, Κώστα και Μιχάλη Μιχαλακόπυλο.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλή Ανάσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *