H Φωνή των Πειραιωτών

Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ζούμε τα χρόνια του Αντίχριστου; Όχι, τώρα ζούμε την περίοδο της Πίστεως, Υπομονής και Προνοήσεως

 EIKONA1Δέος προκαλεί ο κ. Απόστολος Βακάκης, ο ηγέτης της Jumbo λέγοντας στη Γενική Τακτική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας παιχνιδιών: «Τα μελλούμενα έρχονται – Θα είναι πολύ πιο βίαια από ότι αντιλαμβάνεται ο κόσμος» (ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 06.05.2022 | 23:45 PRONEWS).

Επίσης ο κ. Α. Βακάκης μεταξύ των άλλων είπε: «Ένας συνετός άνθρωπος θα έπρεπε ήδη να δένεται στο κατάρτι, τα μελλούμενα έρχονται και όταν θα έρθουν θα είναι πολύ πιο βίαια από ότι αντιλαμβάνεται ο κόσμος… Όποιος αγνοήσει τα σημάδια ο Θεός να τον βοηθήσει γιατί θα το χρειαστεί… ». Ο μεγάλος επιχειρηματίας ονομάζει «Τέλεια Καταιγίδα» την κρίση που έρχεται καλπάζοντας.

Ο Θεός παρεχώρησε να έλθει ο Αντίχριστος για την αμετανόητη αποστασία του ανθρώπου.

Στη Γένεση, Παλαιά Διαθήκη, ο Πατριάρχης Ιακώβ προφητεύει προς τους υιούς του ότι, ο Χριστός θα προέρχεται από τη φυλή του Ιούδα και ο Αντίχριστος από τη φυλή Δαν. Σύμφωνα με την Ιερή Αποκάλυψη του Ιωάννου ο Αντίχριστος παρομοιάζεται με «θηρίο». Ο Απόστολος Παύλος τον ονομάζει «άνθρωπο της αμαρτίας».

Ο ερχομός του Αντίχριστου θα γίνει λίγο πριν τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας, όπου κανείς δεν γνωρίζει το χρόνο, την ημέρα και ώρα που θα συντελεστεί. Δεν το γνωρίζουν ούτε οι Άγιοι, ούτε οι Άγγελοι μόνο ο Αγιοτριαδικός Θεός. (Ματθ. 24:36). Τα ίδια ισχύουν και για την ώρα του ερχομού του Αντίχριστου.

Μελετώντας κανείς την Αγία Γραφή και τους Πατέρες πληροφορείται για τα Σημεία προ του Αντίχριστου. Η Αποστασία είναι χαρακτηριστικό, προειδοποιητικό σημείο και η οποία, δόξα τω Θεώ, ακόμη δεν μας έχει κατακυριεύσει τους Έλληνες, παρόλο το πλήθος των επί μέρους αντίχριστων πολιτικών που μας επιβάλλονται, ή προσπαθούν να μας επιβάλλουν τα τελευταία χρόνια.

Όμως για να έλθει ο Αντίχριστος, σαν δήθεν μεσσίας της ανθρωπότητας, πρέπει να συμβούν συγκλονιστικά και τραγικά γεγονότα και τα οποία ασφαλώς δεν θα συμβούν μονομερής. Ήδη ζούμε τους λοιμούς (πανδημίες) και τους λιμούς (πείνες) και τα οποία θα επιδεινωθούν τραγικά. Επίσης ζούμε τοπικούς πολέμους που τείνουν να γίνουν περιφερειακοί για να καταλήξουν στον Γ΄ Θερμοπυρηνικό Παγκόσμιο Πόλεμο. Επίσης αναμένονται και μεγάλοι σεισμοί, σύμφωνα με τον ενιαίο προφητικό λόγο, αλλά και με πολλούς σύγχρονους ειδικούς επιστήμονες.

Πέρα από τις απειλές της Εθνικής μας Κυριαρχίας, της φτωχοποίησης των Ελλήνων και την ισλαμοποίηση Ελλάδας και Ευρώπης (Σχέδιο Σόρος), η εν Χριστώ Ορθοδοξία απειλείται θανάσιμα από την Παναίρεση του Αντίχριστου, τον Οικουμενισμό. Δυστυχώς σήμερα διακρίνουμε αποχρώσεις ενδείξεις Οικουμενιστών Αρχιερέων και Ιερέων· αυτό πρέπει να θέσει σε εγρήγορση κλήρο και λαό και πρωτίστως τη Μοναχική Κοινότητα.

Επομένως ο Αντίχριστος δεν έχει φανερωθεί ακόμη και οφείλουμε να αυξάνουμε την Πίστη μας, να επιδεικνύουμε Υπομονή και να προνοούμε για την επιβίωση και διαβίωσή μας, πάντα μέσα στην Αγία Εκκλησία μας, τα δύσκολα χρόνια που έρχονται.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *