Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Παλαιού Φαλήρου.. Ημερίδα Ενημέρωσης Κέντρου Επιχειρηματικότητας

ΠΑΛΑΙΟ1H 1η ανοικτή δημόσια Ημερίδα Ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας για τις δράσεις και τις πολιτικές του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του Συ.Δ.Ν.Α., πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη28 Σεπτεμβρίου 2022 στο Παλαιό Φάληρο, δίνοντας την ευκαιρία στους εμπόρους, τους βιοτέχνες και τους ελευθέρους επαγγελματίες της Καλλιθέας, του Αλίμου και του Παλαιού Φαλήρου να ενημερωθούν υπεύθυνα και από πρώτο χέρι, για τις έως τώρα, πρωτοβουλίες ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας που έχουν υλοποιηθεί από τον Σύνδεσμο.

Στην κατάμεστη από επιχειρηματίες αίθουσα του ξενοδοχείου AthensMarriotHotel, o Δήμαρχος Καλλιθέας και Πρόεδρος του ΣυΔΝΑ Δημήτρης Κάρναβος και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και μέλος του Δ.Σ. του ΣυΔΝΑ Γιάννης Φωστηρόπουλος, παρουσία του εκπροσώπου του Δήμου Αλίμου, Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου, Στέφανου Διαμαντή, παρουσίασαν τις προσφερόμενες υπηρεσίες υποστήριξης των επιχειρήσεων από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Συ.Δ.Ν.Α., τις δράσεις στήριξης της επιχειρηματικότητας καθώς και τα αποτελέσματα σχετικών ερευνών που ήδη έχουν ολοκληρωθεί και περιγράφουν το τοπίο και την κατάσταση της αγοράς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Χάρης Θεοχάρης, Βασίλης Σπανάκης, η Αντιπεριφερειάρχης, Δήμητρα Νάνου.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος κατά τον χαιρετισμό του, υπογράμμισε μεταξύ άλλων:

«Με χαρά και ζήλο ξεκινήσαμε σήμερα την 1η Ημερίδα ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας του ΣυΔΝΑ, επιδιώκοντας – μέσω της  λειτουργίας και του ρόλου του Κέντρου Επιχειρηματικότητας – στοχευμένες και αποδοτικές παρεμβάσεις, βάσει μελετών των κορυφαίων εταιριών συμβουλευτικής και υποστήριξης.

Πρόθεση των διοργανωτών, είναι οι ημερίδες ενημέρωσης και οι δράσεις εξωστρέφειας του Συνδέσμου να συνεχισθούν και να επαναληφθούν, καθώς το ενδιαφέρον από πλευράς του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου, υπήρξε μεγάλο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *