Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ψάχνεται εσωτερικά η Θέμις Μπαζάκα

μπαζάκαΓια τις απώλειες που στιγμάτισαν αυτό το καλοκαίρι, αλλά και το γεγονός ότι δεν παρακολουθεί ποτέ πρότζεκτ στα οποία συμμετέχει μίλησε η Θέμις Μπαζάκα, σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα. Όταν παίζω έναν ρόλο έχω μέσα στο μυαλό μου μία εικόνα, με φαντάζομαι κάπως, προσπαθώ αυτό το πράγμα να το πετύχω με τα μαλλιά, την ερμηνεία τα ρούχα και δεν το καταφέρνω ποτέ».

Για ενάμιση μήνα δεν ξέρω που ήμουν. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, έχασα τον ύπνο μου και την ησυχία μου κι είχα μια συνεχή αγωνία. Πάλευα με το πιστεύω, δεν το πιστεύω. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Όταν άρχισα να ησυχάζω και να αναμετριέμαι αληθινά κι ειλικρινά με αυτό που μου συνέβη, άρχισα να βρίσκω τα πράγματα και να τοποθετώ τη μνήμη τους μέσα μου εκεί που πρέπει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *