Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ..Λίγο πριν την 28η Οκτωβρίου 2022 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΞΥΠΝΑΤΕ!

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΙωάννης Σπ. Λαζαράκος

Email: jlazarakosdim@yahoo.grΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ

Αν είχα την πληροφορία πως διάβασαν το παρόν χίλιοι συμπατριώτες μου, που σήμερα είναι παππούδες ή γιαγιάδες, όπως εγώ, θα ήμουν χαρούμενος. Αν με πληροφορούσαν πως το διάβασαν εκατό της ηλικίας των παιδιών μου, δηλαδή σήμερα πατεράδες και μανάδες θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Και τέλος θα ήμουν ευτυχισμένος αν μάθαινα πως το διάβασαν δέκα νέοι, σημερινά εγγόνια μας. Για το λόγο αυτό, συγχωρέστε με οι μεγαλύτεροι, θα απευθυνθώ στους προέφηβους, έφηβους και νέους (αγόρια – κορίτσια) γιατί σ’ αυτούς ανήκει το μέλλον.

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΞΥΠΝΑΤΕ! Από τον ολέθριο ύπνο που σας ρίξαμε παππούδες, γιαγιάδες και οι γονείς σας. Διαβάστε λοιπόν γιατί τα γράφω όλα αυτά. Οι μεγαλύτεροι της γενιάς σας οφείλουν να τα ερευνήσουν, πριν τα αποδεχθούν ή τα απορρίψουν. Πρόκειται, το σημερινό δημοσίευμα, για μια απολογία – ομολογία που δεν βασίζεται στην «Ηθική Ελευθερία», ούτε στην «Έννοια του Καθήκοντος» και πολύ περισσότερο στα «Συναισθήματα Ενοχής». Βασίζεται σε γνήσια ιστορικά γεγονότα τα οποία μας οδηγούν μοιραία, μετά από 82 χρόνια μελετών, ερευνών και πράξεων, σε συμπεράσματα που οφείλετε ειδικά εσείς οι νέοι να τα γνωρίσετε και να δείτε την αλήθεια κατάματα, είτε αρέσει είτε όχι στους παππούδες, γιαγιάδες και γονείς.

Η Ελλάδα λίγα χρόνια πριν το 1940 προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια της, από τη Μικρασιατική Καταστροφή (1922), τους εμφύλιους αλληλοσπαραγμούς και την Παγκόσμια Οικονομική Κρίση (1929). Ενώ νωπές ήταν και οι πληγές των Βαλκανικών Πολέμων (1912) και του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου (1914). Σε αυτή την Ελλάδα, την Πατρίδα σας, επιτέθηκε η τότε φασιστική Ιταλία. Μεγάλη Δύναμη και μέλος του φασιστικοναζιστικού Άξονα (Γερμανία-Ιταλία-Ιαπωνία). Αυτές ήταν οι κύριες Δυνάμεις του Άξονα, υπήρχαν και πολλά άλλα ευρωπαϊκά μικρότερα σε ισχύ κράτη όπως η Αυστρία, η Κροατία, Βουλγαρία, Αλβανία κ.λ.π. Οι περισσότεροι από αυτούς απέδειξαν περίτρανα πως μας μισούν και σήμερα με την πολιτική των Μνημονίων, της «Γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης», όπως πολλοί την αποκαλούν.

Ξημερώματα Δευτέρας, 28ης Οκτωβρίου 1940, ο τότε Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Ιωάννης Μεταξάς, είπε το θρυλικό ΟΧΙ!

Οι προπαππούδες σας πήγαν στον πόλεμο και οι προγιαγιάδες σας πολέμησαν κι αυτές με τον θαυμαστό τρόπο τους. ‘Ένα Έθνος, ένας Λαός μια γροθιά υπό την Σκέπη της Παναγιάς μας, χιλιάδες μαρτυρίες μας το διαβεβαιώνουν. Το Έπος του ’40 γράφτηκε και πάλι από τους Έλληνες…

Αυτοί, οι τότε νέοι άνθρωποι, που μέθυσαν από το αθάνατο κρασί του ’21, καθώς προέτρεψε ο Κωστής Παλαμάς, θυσίασαν τη ζωή τους για να απολαύσουν τα παιδιά τους τη δική τους (εμείς), τα εγγόνια τους, (οι γονείς σας) και οι απόγονοί τους, δηλαδή εσείς και η συνέχειά σας…

Μεγάλη αχαριστία δείξαμε και δείχνουμε σε αυτή τη θυσία των Ελλήνων του ’40. Γρήγορα τους ξεχάσαμε και λίγα χρόνια μετά αλληλοσφαχθήκαμε σ’ έναν εμφύλιο σπαραγμό, που αδελφός σκότωνε τον αδελφό. Γιατί κάποιοι δεν σεβάστηκαν τη Συμφωνία της Γιάλτας (1945). Το μοίρασμα δηλαδή του κόσμου σε «Δυτικούς» καπιταλιστές και «Ανατολικούς» κομμουνιστές. Αυτό αποφάσισαν οι τρεις νικητές, Μεγάλοι Ηγέτες. (Φραγκλίνος Ρούζβελτ ΗΠΑ, Ιωσήφ Στάλιν Σοβιετική Ένωση, Ουίνστον Τσώρτσιλ Μ. Βρετανία).

Ευθύς μετά άρχισαν οι δολοφονίες των Κυπρίων Αγωνιστών, από τους Βρετανούς και τα Ελληνοτουρκικά που μας βασανίζουν μέχρι σήμερα.

Ωστόσο η Πατρίδα μας πέρασε από Δημοκρατίες γιαλατζί (επίφασης), εξουσίες και έργα Παρακρατικών, Δικτατορίες, έζησε την Κυπριακή Τραγωδία (1974), την αποβιομηχανοποίηση (1954-1994) και άλλα για να φτάσουμε σήμερα στην Παγκοσμιοποίηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Τον χειρότερο εχθρό του Ελληνισμού και κάθε Έθνους!

Ελληνόπουλο ξύπνα και πρόσεχε. Στην αρχή μας παρουσίασαν την Παγκοσμιοποίηση σαν θεϊκό δώρο που η Οικονομία θα αποκτούσε παγκόσμια υπόσταση με την ιδιότητα της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. ΨΕΜΑΤΑ!

Μετά μας σέρβιραν και την Πολιτιστική Παγκοσμιοποίηση που θα υπήρχε σεβασμός της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, των ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΩΝ του κάθε Λαού και των ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΨΕΜΑΤΑ!

Σατανικά ψέματα μέχρι να αποδεχθούμε, εκβιαστικά, τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» τους (Great Reset),που θα οδηγήσουν μοιραία την ανθρωπότητα στην αποδοχή της Παγκόσμιας Κυβέρνησής τους και την ενθρόνηση του Παγκόσμιου Βασιλιά τους. Δηλαδή σύμφωνα με το κριτήριο της Ιερής μας Αποκάλυψης πρόκειται για τον Αντίχριστο…

Για να τα πετύχουν όλα αυτά οι παγκόσμιοι σατανιστές χρησιμοποιούν τη ΛΗΘΗ για κάθε τι ηθικό παλαιό. Το ονομάζουν «Προοδευτικό». Επίσης χρησιμοποιούν το ΦΟΒΟ και τις ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ. Τα εργαλεία τους είναι οι εντολοδόχοι πολιτικοί, σύγχρονοι Εφιάλτες και Ιούδες, τα υπό την εξουσία τους ΜΜΕ (media) και επιστήμονες διαφόρων επιστημών και τέλος οι αντίθεοι κληρικοί (όλων των βαθμίδων) που υπηρετούν την Παναίρεση του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.

Ο μεγαλύτερος όμως εχθρός σας, Ελληνόπουλα, είναι να επιτρέψετε να θρονιαστεί στη συνείδησή σας ο Φόβος τους και οι παράλογες Επιθυμίες τους. Αυτό θα το πετύχουν μόνο αν σας κάνουν να ξεχάσετε την Αγία εξ’ αποκαλύψεως Πίστη σας, τις Ρίζες και την Ιστορία σας.

Τότε από Ελληνόπουλα, παιδιά της Ρωμιοσύνης θα καταντήσετε ζώα στη «Φάρμα» του Όργουελ…

Αντισταθείτε! Και ο Σωτήρας Χριστός και η Παναγιά και όλες οι ουράνιες Δυνάμεις θα σας χαρίσουν το θρίαμβο της ΝΙΚΗΣ. Αντισταθείτε! Για εσάς και για κάθε νέο άνθρωπο της Γης. Γυρίστε πλάτη στις Νεοταξικές Σειρήνες και με ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ απομακρυνθείτε από αυτές τις αισχρές και διαστροφικές. Γράψτε το δικό σας Έπος, αυτό των τελευταίων Θερμοπυλών της Οικουμένης και μην επιτρέψετε οι αντίχριστοι χρυσοφόροι Μήδοι να περάσουν. Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940. Αντισταθείτε! Φυλάξετε Πίστη και Πατρίδα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *