Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυριάκος Καλογεράκος.Το Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ τίμησε τη μνήμη του

IMG_0093Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, ώρα 12 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ», τιμήθηκε η μνήμη του αείμνηστου γιατρού Κυριάκου Καλογεράκου, Διευθυντή της πτέρυγας Μαστού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ιερά ακολουθία Αγιασμού για τη νέα χειμερινή περίοδο.

καλογεράκος 1,Στη συνέχεια έγιναν ομιλίες: από τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου κ. Χαράλαμπο Τουμπέκη, τους Υπουργούς κ.κ. Κώστα Κατσαφάδο, Δόμνα Μιχαηλίδου, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Τραγάκη, τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, Βουλευτές και Συναδέλφους του Κυριάκου Καλογεράκου, οι οποίοι εξήραν την προσωπικότητά του και την προσφορά του στο Νοσοκομείο και την Κοινωνία του Δήμου Πειραιά.

Η Οικογένεια του Κυριάκου Καλογεράκου με δωρεά της ανακαίνισε την πτέρυγα Μαστού του Νοσοκομείου, στην οποία και αναρτήθηκε ειδική πλάκα με τις ευχαριστίες της διοίκησης του Νοσοκομείου.

Γέμισε το αμφιθέατρο με συγγενείς, πολιτικά πρόσωπα, φίλους και συναδέλφους του Κυριάκου Καλογεράκου, του οποίου η απουσία μετρά ήδη 3 χρόνια και όλοι είχαν να πουν κάτι το εξαιρετικό γι’ αυτόν, τόσοκαλογεράκος 2 ως γιατρό όσο και ως άνθρωπο.

Συλλυπητήρια και πάλι στους οικείους του, η απώλειά του είναι ένα μεγάλο πλήγμα για όλους μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *