Μουσική Εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου.Της Ζαννέτας Καλοσκάμη
Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, ώρα 6μμ, στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Φίλωνος 29, η χορωδία «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» της Ζαννέτας Καλοσκάμη διοργάνωσε μουσική εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου, με τραγούδια παραδοσιακά και λαϊκά, της εποχής του πολέμου του 40.
Η εξαιρετική μαέστρος και μουσικός Ζαννέτα Καλοσκάμη, μας έδειξε άλλη μια φορά την πραγματική της αξία και την διάθεση να προσφέρει στον πολιτισμό της πόλης μας, ανεβάζοντας ποιοτική μουσική και καλλίφωνη χορωδία, που μας γύρισε σε κείνα τα ένδοξα χρόνια του έπους της Νίκης και της αθάνατης κραυγής ΑΕΡΑ. Στο πιάνο η Χριστίνα Εμμανουηλίδου.
Γέμισε ο χώρος της δημοτικής πινακοθήκης πειραώτες που προσήλθαν με αγάπη για την Ζαννέτα, την χορωδία της και τον Πειραιά.
Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και: τον Βουλευτή κ. Χριστόφορο Μπουτσικάκη, τον Κοινοτικό Σύμβουλο κ. Θοδωρή Σκορδίλη, τις κυρίες και τους κυρίους, Δανάη Μητσοπούλου, Κέρυ και Βασιλική Μακρογαμβράκη, Βασίλη Παρτσινέβελο, Θανάση Γαλάτη, Πάτροκλο Λεβαδίτη, Ουρανία Περιμένη.