Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ..Έργα ανάπλασης της οδού Βεάκη

ΕΡΓΑ2Πρόκειται για ένα έργο που στοχεύει στην επίλυση ενός σοβαρού ζητήματος όπως είναι η συγκέντρωση όμβριων υδάτων για το οποίο ο κ. Μίχος άκουσε τη γνώμη κατοίκων για τις λεπτομέρειες έτσι ώστε να γίνουν όλα όπως πρέπει.

Πλέον, το πρόβλημα αυτό, με την επισταμένη μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας και την επίβλεψη των τεχνικών επιστημόνων του Δήμου, θα πάψει να υφίσταται.

Η ανάπλαση περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ανακατασκευή παρτεριών και αντικατάσταση πλακών του καταστρώματος της οδού. Ένα έργο για το οποίο ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, από τις αρχές της παρούσης θητείας, είχε δεσμευθεί στους κατοίκους γίνεται πράξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *