Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ..Προβληματίζει ο Εφιάλτης της Νέας Εποχής;

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠ. ΛΑΖΑΡΑΚΟΣΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ

Email: jlazarakosdim@yachoo.gr

Το 2000 μ.Χ. συμπληρώθηκε ο ζωδιακός κύκλος του Ιχθύος και μπήκαμε για τα επόμενα 2000 έτη στον Υδροχόο. Πολλά χρόνια πριν, πολλοί ερευνητές, μας προέλεγαν πως η Εποχή του Υδροχόου είναι μια Νέα Εποχή που προετοιμαζόταν αιώνες πριν και θα άρχιζε τυπικά από το 2001 μ.Χ. Κάποιοι υποστήριζαν πως η ανθρωπότητα θα γνώριζε πρωτόγνωρες ευημερίες και ωφέλειες με την Εποχή του Υδροχόου, ή της Νέας Εποχής. Για το λόγο αυτό πολλοί χρησιμοποίησαν τον όρο «Νέα Εποχή» για διαφημιστικούς, ή προπαγανδιστικούς λόγους, ακόμα και πολιτικοί. Για παράδειγμα ο Μιλτιάδης Έβερτ, ονόμασε την παράταξή του «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και πολλά άλλα.

Πάρα πολλοί όμως διακήρυτταν πως η Νέα Εποχή είναι του Αντίχριστου και για την ανθρωπότητα θα γίνει ο Εφιάλτης της. Οι πρώτοι κατηγορούσαν τους δεύτερους για συνωμοσιολόγους και οι δεύτεροι τους πρώτους για πλανεμένους, ή ακόμη και εγκάθετους. Ένα Πανδαιμόνιο είχε αρχίσει και η εντροπία του χάους αύξανε. Ο διακεκριμένος Αμερικανός, κορυφαίος Φουτουριστής1 και κατά πολλούς Τέκτονας, Άλβιν Τόφλερ (Alvin Toffler), πριν το 1990 μ.Χ. που ο πατέρας Μπους (Πρόεδρος ΗΠΑ) αναγγείλει τη ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ((Παγκοσμιοποίηση), είχε ήδη κυκλοφορήσει την Τριλογία του (Best Seller) που περιλαμβάνει τα «Future Shock (Σοκ του Μέλλοντος) – The Third Wave (Το Τρίτο Κύμα) – Powershift (ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ κατά την ελληνική έκδοση). Ο Τόφλερ στην Τριλογία του μας τα είχε προαναγγείλει όλα τα δεινά που θα υποστεί η ανθρωπότητα από τη Νέα Εποχή, ή Νέα Τάξη Πραγμάτων, ή Εποχή του Υδροχόου κ.λ.π. Τελικά οι «Συνωμοσιολόγοι», σήμερα, ολοένα και περισσότερο αποδεικνύεται πως είχαν δίκιο.

Το 2022 μ.Χ. έχουμε ως ανθρωπότητα βιώσει αρκετούς Εφιάλτες και οι Έλληνες τους περισσότερους. Κάθε καλοπροαίρετος πλέον γνωρίζει πως αυτά που ζούμε και αυτά που θα ζήσουμε είναι ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Είναι το σατανικό, απάνθρωπο Σχέδιο που υλοποιούν λίγοι ζάπλουτοι του παγκόσμιου κατεστημένου. Θα μπορούσαμε να πούμε πως δεν σχετίζεται με τον Καπιταλισμό, αλλά με τον Σατανισμό. Πέρα όμως απ’ όλα αυτά, ένα ερώτημα γεννάται: Προβληματίζει ο Εφιάλτης της Νέας Εποχής; Προβληματίζει την Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού, την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, τους Πολιτικούς και τα Κόμματα, τους Δικαστικούς Λειτουργούς, τους Συνδικαλιστικούς Φορείς και τόσους άλλους; Δυστυχώς η απάντηση, πιστεύουμε είναι ότι ελάχιστοι μεμονωμένα έχουν αρχίσει να προβληματίζονται. Χρειάζεται θάρρος και τιμιότητα για να κάνουμε συλλογικά και οργανωμένα ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ, ώστε να απομακρυνθούμε από το Νεοταξικό, εφιαλτικό όλεθρο.

 

1.Φουτουρισμός: Καλλιτεχνικό και λογοτεχνικό κίνημα των αρχών του 20ου αιώνα που ζητούσε ριζική ανανέωση της τέχνης σύμφωνα με το σύγχρονό της μηχανικό πολιτισμό. (Γ. Μπαμπινιώτης).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *