Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ελεύθερη άποψη…

1922: «ΟΙΚΑΔΕ»

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ…

ΟΙΚΑΔΕ… ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ…

Και αφού έφυγε και ο τελευταίος Έλληνας στρατιώτης, εσφαγιάσθη ο αυτόχθων Ελληνικός πληθυσμός της Μικρασίας, μέχρις ενός…

Γιατί μόνο με προδοσία, νικώνται οι Έλληνες.

Σήμερα, οι επικυρίαρχοι, προτιμούν τη μέθοδο του αποπροσανατολισμου, όπως…

 

ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ….

Μέχρι φυσιογνωμιστή κάλεσε, γνωστή εκπομπή επικαιρότητας της τηλεόρασης, προκειμένου να «ελεγχθεί» , η προσωπικότητα του πατρός Αντωνίου, ιδρυτού της εμπνευσμένης Κιβωτού, ενός ιδρύματος με στόχο την προστασία του παιδιού, αλλά και των γονιών του. Την προστασία της οικογένειας, που στην Ελλάδα, είναι εντελώς διαλυμένη, προδομένη, ανύπαρκτη.

Μετά τον πατέρα Δημήτριο, των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, ήρθε η σειρά του πατρός Αντωνίου;

Αυτό αναρωτιέται κάθε καλόπιστος πολίτης και απορεί, πως είναι δυνατόν, να ζει κάτω από συνθήκες συνεχούς οικονομικής αφαίμαξης, σε μια χώρα, που στην κυριολεξία κολυμπά πάνω από τους υδρογονάνθρακες και να μην έχει τιμωρηθεί έως σήμερα ουδείς αρμόδιος, που υπήρξε «αναρμόδιος», αλλά συνεχώς να αποσπάται η προσοχή του λαού με οπερέτες σχετικές με «σκάνδαλα», τα οποία βασίζονται σε εκ των υστέρων ξαφνικές μαρτυρίες.

Ο κλήρος, ανέκαθεν υπήρξε ευαίσθητος τομέας, στην πρόκληση σκανδαλολογίας και ειδικότερα, όταν το «παγκάρι» ήταν πλούσιο, με αποτέλεσμα, πολλοί να επιθυμούν την επικαρπία του… Όταν όμως κρίνομε, θα πρέπει να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία, εκτός από «μαρτυρίες», ειδικά αν αναλογιστούμε ότι και τον Ιησού Χριστό, καταδίκασαν με τη βοήθεια ψευδομαρτύρων.

Ας θυμηθούμε τον ανηλεή διωγμό, που υπέστησαν άγιοι της Εκκλησίας μας, από τον Ιωάννη το Χρυσόστομο, που πέθανε στην εξορία σε ηλικία 60 ετών, γιατί ενόχλησε την άρχουσα τάξη, κοσμική και εκκλησιαστική, έως τον Άγιο Νεκτάριο Αιγίνης, του οποίου η άκρα ταπείνωση, προσκάλεσε εχθρούς και συκοφάντες. «Ει εμέ εξεδίωξαν και υμάς διώξουσιν», (Ιω.15.20).

Εκείνο, που μου προξενεί εντύπωση, είναι γιατί ρίχνονται συνεχώς ιερείς στο Κολοσσαίο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, με την προσφιλή τακτική των τηλεδικαστηρίων, ώστε ο ανυποψίαστος λαός, που κρέμεται από τις οθόνες να αποπροσανατολίζεται από θέματα, που απειλούν την επιβίωση του.

-Πόσοι τιμωρήθηκαν για τους θανάτους στο Μάτι;

-Πόσοι τιμωρήθηκαν για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ;

-Πόσοι ευθύνονται για τις αυτοκτονίες και τους θανάτους, που προκάλεσε η τεχνητή οικονομική δυσπραγία στη χώρα μας;

-Πόσοι τιμωρήθηκαν γιατί κομμάτι – κομμάτι ξεπουλούν τα συμφέροντα της πατρίδας μας;

-Πόσων πολιτικών προσώπων, ο βίος ελέγχθηκε, με τον ίδιο ζήλο, όπως ελέγχεται ενδελεχώς από τα κανάλια, εκείνος του πατρός Αντωνίου, της Κιβωτού;

Η Ελληνική κοινωνία, τελεί υπό αφανισμό από υπογεννητικότητα και παντελή στραγγαλισμό της εθνικής παραγωγικής δύναμης. Δεν είμαστε εθνικιστές, αλλά Έλληνες- εθνιστές, που καθημερινά διαπιστώνουμε ότι μας χτύπησαν στα τρία σημεία, που στήριξαν την επιβίωση αυτού του Έθνους. ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ, χτυπώντας πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια, τα οποία με πλήθος δηλητηριασμένων νομιμοφανών πράξεων δαιμονοποίησαν. Η αγάπη προς την πατρίδα μας και την ιστορία της, δεν είναι δαιμονικός εθνικισμός, αλλά αναγκαίο συστατικό για την επιβίωση ημών και των παιδιών μας, που μεταναστεύουν και αδυνατούν να δημιουργήσουν οικογένειες.

Η Ελλάδα καταληστεύεται, αφοπλίζεται και ερημώνεται, αποστραγγιζόμενη συστηματικά από το γηγενές ανθρώπινο δυναμικό της. Από τους νόμιμους κληρονόμους της.

Επομένως, όσοι αποπροσανατολίζουν το κοινό, ρίχνοντας καθημερινά στην πυρά των αναρμόδιων τηλεδικαστών, θύματα, που βολεύουν όσους χτυπούν την εκκλησία, που κράτησε όρθια την Ελλάδα, είτε τους αρέσει είτε όχι, θα κριθούν και θα λογοδοτήσουν.

Δε χρειαζόμαστε τηλε – Κολοσσαία διαπόμπευσης, εφόσον η δικαιοσύνη, δεν έχει αποφανθεί, προηγουμένως. Όλη αυτή η διαδικασία είναι ύποπτη και σαθρή.

«Δεν έχω ανάγκη τους δικαστές του Αγαμέμνονα», είχε πει απογοητευμένος ο Αίας, προς τον Οδυσσέα, όταν του στέρησαν τα όπλα του Αχιλλέα, σε μια στημένη διαδικασία, η οποία έφερε τον αγαθό Αίαντα στο στάδιο της παραφροσύνης. Δεν έχω ανάγκη τους διορισμένους δικαστές του Αγαμέμνονα, είπε ο αδικημένος από τον αρχιμάστορα της ίντριγκας Οδυσσέα, Αίαντας, που αντί να προσπεράσει την αδικία και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή ώστε να δράσει, παραφρόνησε από οργή.

Όλοι κρινόμαστε από άδικους, που λησμονούν ότι έρχεται και η δική τους σειρά, να περάσουν τα σαράντα κύματα και όπως ο Οδυσσέας και να πεθάνουν από το χέρι του «εξώγαμου» παιδιού τους. Των εκτός νόμου έργων τους, σαν τον Τηλέγονο, το γιο της Κίρκης και του Οδυσσέα, που εν αγνοία του, φόνευσε τον πατέρα του στη μάχη με δηλητηριασμένο ακόντιο.

«Εξώγαμα» παιδιά της εξουσίας, μεταφορικά, είναι όλες οι πράξεις, που ρημάζουν την Ελλάδα, προωθώντας, τον άνευ ήθους, άνευ αξιών και φιλοπατρίας τρόπο ζωής, στην κοιτίδα του ανθρώπινου πολιτισμού, στην καρδιά των αξιών, την οποία καθημερινά νοθεύουν και παραδίδουν σε λεηλασία και κίνδυνο.

ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ. Μια Κιβωτός για την Ελλάδα! Υπάρχει;

Μαρία Μπουκουβάλα

Ιατρός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *