Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΩΔΕΙΟΝ ΕΥΥΜΝΙΑ..«ΛΙΒΑΝΙ, ΣΜΥΡΝΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ» Εξαιρετική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

ΛΙΒΑΝΙ, ΣΜΥΡΝΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ, απ’ το Ομώνυμο ποίημα με το οποίο έγινε η Εορταστ3ική Έναρ5ξη της βραδιάς,με την εξαιρετική απαγγελία της Νίκης Κοντέα, της Συγγραφέως -Ποιήτριας ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ – ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΥ, η οποία παρευρέθηκε, μετά του Πλοιάρχου του Ε.Ν. και συζύγου της κ. Γιάννη Τσαβούλη.

 

9Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Επετειακή Συναυλία του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ, στις 17 Δεκεμβρίου 2022, στον πανέμορφο συναυλιακό χώρο της Ελληνογαλλικής Σχολής St. Paul στον Πειραιά, για τον Εορτασμό των Χριστουγέννων.

 

7

 

 

 

 

 

Τα παιδιά (οι μικροί ερμηνευτές), οι Μονωδοί, οι μικροί Βιολιστές, οι Πτυχιούχοι Πιανίστες και Πτυχιούχοι Κιθαριστές του ΕΥΥΜΝΙΑ, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείο11υ ΕΥΥΜΝΙΑ Σάββας Ζαφειρόπουλος και η Ιδρύτρια του ΕΥΥΜΝΙΑ Ιωάννα Παρασκευοπούλου, συστρατεύθηκαν με Αρμονία και Σεβασμό, για την επιτυχή ολοκλήρωση της βραδιάς, με μαγικές ερμηνείες, κατά την διάρκεια της οποίας έγιναν κοινωνοί, με τους επιφανείς αγαπημένους μας Πειραιώτες, αλλά και φίλους από πολύ μακριά, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

13

 

Οι συντελεστές, οι ερμηνευτές, η Εκπαιδευτική και Διοικητική Κοινότητα του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ και η συνδιοργανώτριά μας Εφημερίδα Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ, έδωσαν το δυναμικό στίγμα τους για την πραγματοποίηση αυτής της όμορφης βραδιάς.

 

Εξαιρετικά σημαντική είναι η δήλωση του Καλλιτεχνικού 15Διευθυντή του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ Σάββα Ζαφειρόπουλου, διακεκριμένου διεθνώς και πολυβραβευμένου πιανίστα, καθηγητή του Εθνικού Ωδείου Αθηνών, του Εθνικού Ωδείου Νοτίων Προα17στίων “Παλαιό Φάληρο”, του Αθηναϊκού Ωδείου Νέας Σμύρνης και μέλους του Πανελληνίου Διαγωνισμού Χορωδία Ορχήστρα Νέων, όπου κατά τον χαιρετισμό του στην έναρξη, εξέφρασε την επιθυμία του και την Εκπαιδευτική και Καλλιτεχνική του πρόθεση, να μεταλαμπαδεύσει την γνώση και την μεγάλη εμπειρία του με τρόπο παιδαγωγικό, μέσα από τα Ανοιχτά Μαθήματα 19– Θεσμός του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ, τις εξετάσεις, αλλά και τις απλές ανεπίσημες ακροάσεις, ανάλογα με την περίσταση.

Επίσης εξαιρετικά σημαντική είναι η δήλωση του Αρχισυντάκτη της Φωνής των Πειραιωτών, Οικονομολόγου και Ποιητή Γιάννη Κανατσέλη, του ανθρώπου που στέκεται δίπ21λα σε όλα τα θέματα των Πειραιωτών αλλά και του Πειραιά, πέραν της αληθούς επικοινωνίας, με ιδιαίτερη συνέπεια και υπευθυνότητα, μιλώντας με εμπιστοσύνη και αναγνώριση στην Εκπαιδευτική και Πολιτιστική πορεία του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ, για τα 26 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας του.

Τίμησαν25 με την παρουσία τους την βραδιά, φίλοι και συγγενείς αγαπημένοι, Πολιτευτές, Πρόεδροι συλλόγων και Ομίλων, όλοι άνθρωποι του Πολιτισμού, της Επιχειρηματικής, Επιστημονικής και Καλλιτεχνικής κοινωνίας του Πειραιά και της Ελλάδος.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, τους εμπνευστές της βραδιάς.

Συγχαρητήρ23ια στην εκπαιδευτική κοινότητα του ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ: (αλφαβητικά), ΑΤΣΙΔΑΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΘΕΜΗ, ΖΕΥΚΙΛΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΚΟΦΤΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΝΤΡΕΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, SHESTANI FRANC, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, για την μέγιστη συμβολή τους στην απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της συναυλίας.

Συγχαρητήρια στην διοίκηση του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ που πλαισίωσε την βραδιά με θαυμάσιες ερμηνείες.

Συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές.

Συγχ35αρητήρια στο εκλεκτό κοινό, που προσήλθε και τίμησε την εκδήλωση με τη ζεστή του παρουσία.

Συγχαρητήρια στους γονείς που σέβονται τη μουσική και ωθούν τα παιδιά τους για την καλλιέργεια, την πνευματική ανάταση και την ύψωση του πολιτισμού, μέσα από την μουσική παιδεία.

Μια υπέροχη βραδιά με όμορφες μελωδίες και γλυκές γιορτινές στιγμές, όλη η συναυλία που μας χάρισε το ΩΔΕΙΟ ΕΥΥΜΝΙΑ. Θυμηθήκαμε παλιές καλές μέρες και ευελπιστούμε να συνεχ37ιστεί αυτή η μεγάλη προσφορά στην παιδεία της μουσικής, που μας προσφέρει με αγάπη το Ωδείο ΕΥΥΜΝΙΑ, ένας ωραίος ναός της μουσικής που αφήνει να ξεχειλίζει ο πολιτισμός, η κουλτούρα και το ανοιχτό πνεύμα.

Συγχαρητήρια σε όλους καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά, καλή συνέχεια στο θεσπέσιο έργο των καθηγητών του Ωδείου, καλές γιορτές με αγάπη και δημιουργία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *