Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλλογος Δρομέων Υγεία Πειραιά..Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

δρομείς 1Μέσα σε ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα μετά από 3 χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Paul.

IMG_8878 IMG_8916Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου, δίνοντας ένα ελπιδοφόρο μήνυμα συνέχισης και ανανέωσής του.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός άλλων και: ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Βουλευτής Νίκος Μανωλάκος, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Μιχάλης Αγρανιώτης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ» Χαράλαμπος Τουμπέκης, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο Πρόεδρος του Ο.ΠΑ.Ν. Ιωσήφ Βουράκης, οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά Ασπασία Αλιγιζάκη, Δημήτρης Καρύδης, Γιώργος Βίτσας, ο Γενικός Διευθυντής και ο Αναπληρωτής του, των Εκπαιδευτηρίων Saint Paul – ΔΕΛΑΣΑΛ Αντώνης Ρηγούτσος Μάνθος Ρούσσος, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Βαγγέλης Κορκίδης, ο Πρόεδρος των Αποφοίτων του Saint Paul Πέτρος Ιωσηφίδης, οι πρώην Πρωταθλητές Ελλάδας, Βαλκανιονίκες και με Ευρωπαϊκές διακρίσεις στον Στίβο Σπύρος Κοντοσώρος, Φώτης Κούρτης, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Φιλιώ Μανωλιουδάκη, ο κ. Χαρίλαος Βασιλάκος εγγονός του Πρώτου νικητή του Μαραθωνίου Χαρίλαου Βασιλάκου, ο κ. Γρηγόρης Λαμπράκης γιος του Βαλκανιονίκη και Μαραθωνοδρόμου Γρηγόρη Λαμπράκη.

Στο χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου Άγγελου Σάμιου έγινε ένας σύντομος απολογισμός των δράσεων του συλλόγου κατά το 2022, τόσο στο αθλητικό όσο και στο κοινωνικό τομέα με ιδιαίτερη αναφορά στη μεγάλη επιτυχία που είχε ο 34ος ΒΑΡΤΖΑΚΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, τα έσοδα του οποίου δόθηκαν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αυτιστικών Πειραιά, στη μαζική παρουσία του συλλόγου σε πολλούς αγώνες εντός και εκτός Αττικής με σημαντικότερους τους αγώνες τιμής στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα και αποκορύφωμα όλων τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας όπου οι συμμετοχές μας έφτασαν τις 150, καθώς και στο μεγάλο κοινωνικό έργο που παράγει ο σύλλογος με παρεμβάσεις σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες με αποστολή υλικών και τροφίμων και με κορυφαία όλων την Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου.

Στις ειδικές βραβεύσεις ο Σ.Δ.Υ.Π. βράβευσε:

-Την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου και τον Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Πειραιά δια του Προέδρου του Ιωσήφ Βουράκη για τη συνδιοργάνωση με τον Σ.Δ.Υ.Π. και τη βοήθειά τους στον Βαρτζάκειο Αγώνα Δρόμου.

Τα μέλη του Συλλόγου: Κώστα Καββαδά, Χρήστο Παγώνη και Χαράλαμπο Παγιαννίδη, για τη συμμετοχή και τον τερματισμό τους με τη φανέλα του Σ.Δ.Υ.Π. το 2022 σε αγώνες Υπεραποστάσεων ULTRA.

Το μέλος του Συλλόγου Μαρίνο Γαλεφέριεφ, για τη συμπλήρωση συμμετοχής με τη φανέλα του Σ.Δ.Υ.Π. σε 254 αγώνες σε Ελλάδα και Εξωτερικό, εκ των οποίων οι 53 αγώνες ήταν αγώνες Μαραθωνίου δρόμου.

Στο πρόσωπο των εθελοντών αιμοδοτών του Συλλόγου την οικογένεια του μέλους του Συλλόγου Γιώργου Κουνέλη, που μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά του είναι αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος του Σ.Δ.Υ.Π.

Στο πρόσωπο των εθελοντών μας την Εθελοντική Ομάδα FILIPINO VOLUNTEERS – ATHENS GREECE, για την εθελοντική βοήθειά τους στους αγώνες και τις εκδηλώσεις του Σ.Δ.Υ.Π.

Την Μαρία Μπαλοπήτου και τον Βασίλη Βελέντζα ως πρώτους τερματίσαντες Γυναίκα και Άνδρας, μέλη του Συλλόγου στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν από τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη τα μέλη του Συλλόγου, που τερμάτισαν με τα χρώματα του Σ.Δ.Υ.Π. στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ακολούθησε η Κοπή της Πίτας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Άγγελο Σάμιο με ευχές για καλή χρονιά και καλή υγεία σε όλους. Στη συνέχεια η κλήρωση για το Χρυσό φλουρί της πίτας ανέδειξε τυχερό το μέλος μας Μαρινία Σπαρή.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ο κ. Δημήτρης Γκουρομίχος και η κ. Βαλεντίνα Αναστασοπούλου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στη διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Paul για την βοήθεια που προσφέρεται, όποτε αυτό ζητηθεί από τον Σύλλογο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *