Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ινστιτούτο Καταναλωτών Ελλάδος..Η φτώχια Θρέφει την Εγκληματικότητα

ινκαΕπαναλαμβάνουμε λοιπόν κ. Θεοδωρικάκο, ότι η εγκληματικότητα δεν απενεργοποιείται από τις ‘‘ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ’’ μάχες και περιπολίες της Αστυνομίας για την ασφάλεια των πολιτών, αλλά με κοινωνική πολιτική διαχείριση, δουλειά και εισόδημα επειδή απουσιάζουν ‘‘εγκληματικά’’, ή έστω FoodPass plus για όλους τους ανέργους.

Κι αν χιλιάδες Αστυνομικοί περιπολούν, οι παραβάσεις & οι παραβατικοί πάντα θα είναι πολλαπλά περισσότερες χιλιάδες, διάσπαρτοι σε όλη τη χώρα, και θα πιστεύουν πως ασκούν το δικαίωμά τους.

Καθημερινή πραγματικότητα σε όλη την Ελλάδα, κλοπές, ληστείες, κίνδυνος ζωής, στο Σύνταγμα στην Ομόνοια στο Φάληρο στον Πειραιά, νύχτα και μέρα στις πόλεις και στα χωριά.

Ανοίγει το καπάκι του ρεζερβουάρ στον Πειραιά κέντρο με συχνή διάβαση των μηχανοκίνητων ΔΙΑΣ, να κλέψει τη βενζίνη του άλλου, που έχει δουλειά και εισόδημα, αυτός που έχει μεν τροχοφόρο με ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας, αλλά όχι αρκετό εισόδημα, το συμπληρώνει με αρπαγή του άλλου.

Από την τσάντα της βγάζοντας το πορτοφόλι για ν αγοράσει εισιτήριο στην Ομόνοια, ο από πίσω της που ήταν στημένος περιμένοντας για τέτοιο εντοπισμό, πριν ξαναβάλει το πορτοφόλι στην τσάντα της, της αφαίρεσε – ανέσυρε το κινητό της. Το ίδιο χθες στην Γλυφάδα.

Από την μοτοσικλέτα μου, στον Πειραιά κέντρο με 2 φορές την βδομάδα διέλευση των μοτοσικλετιστών της ΔΙΑΣ. Ο άλλος ήθελε αντί να αγοράσει ζελατίνα παρ’ πριζ για την μοτοσικλέτα του, που έχει μεν με ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας, να αφαιρέσει κάτω από το άπλετο Δημοτικό φώς, την ζελατίνα παρ’ πριζ από την μοτοσικλέτα μου. Την προηγούμενη μοτοσικλέτα μου την έκλεψαν πέρσι.

Θεσσαλονίκη, οι ληστές έκριναν πως 1000 ευρώ από το κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τους ανήκουν και έκαναν προσκύρωση. Το ίδιο χθες 6.000 € στα Χανιά.

Ν. Σμύρνη, ο παρατημένος χαλκός συλλέγεται μεν από ‘‘παληατζήδες’’ οι χαλκοσωλήνες όμως εκκρεμούς εγκατάστασης αερίου, παρότι εγκατάσταση, αφαιρείται και προσκυρώνεται κάτω από το άπλετο Δημοτικό φως στον κλέφτη για να βγάλει εισόδημα.

Π. Φάληρο, ληστές εντόπισαν λεία και καραδοκώντας μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του ο επιχειρηματίας όρμησαν τους έδεσαν και τους λήστεψαν.

Χαλάνδρι, ληστεία 33χρονου καταμεσής του δρόμου 1,30 μεσημέρι, τον μαχαίρωσαν 6 άτομα πριν τον ληστέψουν τα χρήματα και το κινητό του.

Επίπληξη Εισαγγελέα Κωνσταντίνου Βαλαβάνη προς άνδρες της ΔΙΑΣ για άσκοπη βία σε σύλληψη υδραυλικού.

Στον Έλληνα Αστυνομικό ‘‘ΧΡΩΣΤΑΜΕ’’. ‘‘ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ’’ μάχες για την ασφάλεια των πολιτών.

Άγιος Παντελεήμονας σχετικά με τον θάνατο 23χρονης που βρέθηκε από τις Αρχές  τυλιγμένη μέσα σε μία κουβέρτα και κηδεύτηκε ως γυναίκα αγνώστων στοιχείων. Ο πατέρας της έγινε ντέτεκτιβ για να για να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *