H Φωνή των Πειραιωτών

Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ..2023 έτος εκλογών.Θα ψηφίσουμε ως Έλληνες ή σαν πολίτες;

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠ. ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ

Email: jlazarakosdim@yahoo.grΑΝΑΠΟΔΑ-ΒΗΜΑΤΑ

«Φίλους εγώ είχα τους τίμιους ανθρώπους, εχθρούς πάντοτε τους πουλημένους και άρπαγες και προδότες της πατρίδας και της θρησκείας μου. Πατρίς να μακαρίζεις όλους τους Έλληνες ότι εθυσιάστηκαν διά σένα να σε αναστήσουν, να ξαναειπωθείς άλλη μια φορά ελεύθερη πατρίδα, όπου ήσουν χαμένη και σβησμένη από τον κατάλογο των εθνών.» (Στρατηγός Μακρυγιάννης).

Τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη πάντοτε επίκαιρα. Σήμερα γιατί τίθεται ένα αμείλικτο ερώτημα στον κάθε Έλληνα ψηφοφόρο – πολίτη ποιόν έχει φίλο για να ψηφίσει. Ο Στρατηγός Μακρυγιάννης είχε φίλους πάντα τους τίμιους ανθρώπους και εχθρούς τους άρπαγες και προδότες της Πατρίδας. Δηλαδή το κάθε είδος λαμόγιο, πιόνι, μαριονέτα και γενικά εντολοδόχο κάθε εχθρού της Ελλάδας. Όλοι αυτοί οι «αρχιερείς και ιερείς» της προδοσίας και της διαπλοκής είναι για τον Μακρυγιάννη εχθροί. Για εμάς είναι φίλοι, ώστε να πάμε να τους ψηφίσουμε δεξιούς ή αριστερούς αυτής της συνομοταξίας; Όχι! Αυτοί είναι εχθροί μας. Φίλοι μας είναι οι τίμιοι Έλληνες και οι τίμιες Ελληνίδες πολιτικοί της Δεξιάς του Κέντρου και της Αριστεράς.

Αν ως Έλληνες ψηφοφόροι δεν μάθαμε να διακρίνουμε το πώς πρέπει να ψηφίζουμε, οφείλουμε εδώ και τώρα με ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ να φύγουμε γρήγορα – γρήγορα απ’ το ραχάτι της μετριοπάθειας και της ανοησίας για ν’ αποκτήσουμε επιτέλους διάκριση και πολιτική συνείδηση. Μια διάκριση, μια πολιτική συνείδηση που θα οδηγεί την Πατρίδα μας σε ένα χρηστό παρόν και σε ένα καλύτερο μέλλον. Για να μη λαθέψουμε και βαδίσουμε για το δήθεν καλό της Πατρίδας οφείλουμε να διδαχθούμε από τα πρόσφατα και παλαιότερα παραδείγματα της Ιστορίας.

Κανείς τίμιος Έλληνας, ή τίμια Ελληνίδα δεν θα ψήφιζαν έναν άρπαγα και προδότη της χώρας τους. Θα τον ψήφιζαν όμως αν τους ξεγελούσαν με διάφορα ψευτοϊδεολογήματα και άλλα τερτίπια της ανήθικης και όχι της τίμιας πολιτικής. Αναφέρουμε μερικές περιπτώσεις που θα μας βοηθήσουνε να αυξήσουμε το νοητό επίπεδο της διάκρισής μας.

Σήμερα που προσπαθούν να μετατρέψουν την Ελλάδα με κάθε τρόπο σε πολυπολιτισμική χώρα, έχει ειδικό βάρος ο Έλληνας πολίτης -ψηφοφόρος από τον αλλοδαπό πολίτη- ψηφοφόρο. Διότι ο μεν πρώτος βρίσκεται στην Ελλάδα από πάππου προ πάππου, έχει χύσει αίμα ιδρώτα και δάκρυα γι’ αυτή την Πατρίδα και στο ντι εν έι (DNA) του είναι βαθιά χαραγμένα τα προτερήματα και τα ελαττώματα της Φυλής του.

Αντίθετα στον δεύτερο (αλλοδαπό) αυτά όλα δεν υπάρχουν. Αυτός ήρθε ή τον έφεραν νόμιμα ή παράνομα εγκαταστάθηκε εδώ, τα βρήκε όλα έτοιμα χωρίς καμιά θυσία και καμιά αγωνία για τη χώρα αυτή.

Αυτοί λοιπόν που μας εξισώνουν όλους με τη λέξη «ΠΟΛΙΤΕΣ» χωρίς να μας διακρίνουν σε Έλληνες και μη είναι στην καλύτερη ακούσιοι και στην χειρότερη Εφιάλτες του τόπου. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Σύμφωνα με τον Πυθαγόρα δεν πρέπει να ψηφίζουμε τον πολιτικό που επιδεικνύεται με λόγια και όχι με πράξεις, «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…».

Ένας πολιτικός οργανισμός κόμμα, κίνημα ή ότι άλλο και οποιασδήποτε ιδεολογίας που προάγει την απληστία, βιάζει κάθε παλιά ηθική κοινωνική βάση και προσπαθεί να σύρει την κοινωνική μάζα σε διαστροφικά και αναρχικά πεδία τότε αυτό πρέπει να εξαφανίζεται από την πολιτική σκηνή της χώρας. Την εξαφάνιση αυτή μπορούν να την κάνουν μόνο στην περίπτωσή μας οι Έλληνες πολίτες -ψηφοφόροι, εφόσον οι αλλοδαποί πολίτες- ψηφοφόροι παραμένουν παγερά αδιάφοροι για την υπαρξιακή ιστορική συνέχιση του Ελληνικού Έθνους και του Ελληνισμού.

Ο Λίνκολν βαθιά επηρεασμένος από την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία είπε: «Δημοκρατία είναι κυβέρνηση του λαού, υπό του λαού, για τον λαό». Αυτά είπε και προσπάθησε να εφαρμόσει και τον δολοφόνησαν. Όπως δολοφόνησαν και τον διάδοχο του επόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ. Που πηγαίνεις λοιπόν Έλληνα και Ελληνίδα; 2023 έτος εκλογών για Κοινοβούλιο για Κυβέρνηση για Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχεις συναισθανθεί την ιστορική κρισιμότητα; Ή για μία ακόμα φορά θα ψηφίσεις χωρίς σκέψη μέτρα και σταθμά; «Κανείς ας μην αναθεματίζει τη συντηρητικότητα. Κανείς ας μην περιφρονεί την προοδευτικότητα». (Ίων Δραγούμης).

Και ας τελειώσουμε με αυτό του Εθνικού μας Ποιητή Διονύσιου Σολωμού: ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ.

Ευχόμαστε αυτή τη φορά να μην ψηφίσουμε αυτούς που μας πρόδωσαν Δεξιούς ή Αριστερούς, την γνώση την έχουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *