Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Μοσχάτου – ΤαύρουΝέος χλοοτάπητας Στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου

ΜΟΣΧΑΤΟ1Την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023, στις 17.00, σε μία ζεστή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου τεχνητού χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο.

Στην έναρξη της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια των δύο πιλότων που χάθηκαν πρόωρα και άδικα, τον Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα και τον Ευστάθιο Τσιτλακίδη.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Μοσχάτου, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου αναβαθμίζει συστηματικά τις αθλητικές του εγκαταστάσεις στα 3 γήπεδα ποδοσφαίρου και στα 3 κλειστά γυμναστήρια που έχει. Το αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας αποδεικνύεται με την άνθηση των ακαδημιών των ομάδων που φιλοξενούνται στα αθλήματα και στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Στην εκδήλωση του αγιασμού παραβρέθηκαν, εκτός άλλων και: οι Βουλευτές: Βασίλης Σπανάκης, Γιάννης Μπαλάφας, Χάρης Θεοχάρης, ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Χρήστος Θεοδωρόπουλος, οι υποψήφιοι Βουλευτές: Στέφανος Ξεκαλάκης, Παύλος Χρηστίδης, Νίκος Παπάζογλου, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και οι: Μαρία Τσέλιου και Δώρα Παπαδάκη, ο Χρύσανθος Τρύφωνας εκπρόσωπος της ΕΠΣ Πειραιά, Άρης Δημητρίου, Πρόεδρος της Ελευθερίας Μοσχάτου, Βαζαίος Κάτουνας, Πρόεδρος της ΑΕΜ, ο Δημήτρης Καρδαράς Πρόεδρος του Αιόλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με το φιλικό παιχνίδι των παιδιών των ακαδημιών του ποδοσφαίρου της ΑΕΜ και της Αναγέννησης Μοσχάτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *