Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευχαριστήριο

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εφημερίδα “Φωνή των Πειραιωτών” για την βράβευση του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας που έγινε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 22 στην εκδήλωσης της, κοπή πρωτοχρονιατικής πίτας της.

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα είναι από τα πιο παλιά ιδρύματα της Ελλάδος. Φιλοξενεί κορίτσια από 6 ετών προσφέροντας στέγη, εκπαίδευση, διατροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και συναισθηματική υποστήριξη από όλες τις κυρίες του ιδρύματος όπως: Μάρω Αγρανιώτη, Αναστασία Κοτσιλιέρη, Κέλλυ Μυλωνά, Ρούσα Γερογιάννη, Αριάδνη Νικάκη, τις εκπαιδευτικούς τις μαγείρισσές τους τον Ηλία που βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο διπλά στα παιδιά για να τα στηρίζουν και να εξελιχθούν σε αυτόνομα μέλη της κοινωνίας.

Εθελόντρια Ι. Στεφάνου

Ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας μου στο Ιδρυμα εγώ και η αδερφή μου Φλώρα Στεφάνου.

Σημείωση Φωνής: Ευχαριστούμε πολύ την κ. Ιουλία Στεφάνου, εθελόντρια του Χατζηκυριακείου. Το έργο εκεί είναι μεγάλο γιατί προσφέρεται αφιλοκερδώς με αισθήματα καρδιάς. Να είναι καλά και πάντα άξια.

Η Φωνή έχει πάντα ως σκοπό την ανάδειξη τέτοιων ιδρυμάτων και προσώπων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *