H Φωνή των Πειραιωτών

Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σας ευχαριστούμε όλους..Εξαιρετική η πίτα της «Φωνής των Πειραιωτών»

043Παρά το κρύο, παρά τα απαγορευτικά και την «ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ», οι Πειραιώτες έδειξαν την αγάπη τους και προσήλθαν στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, γεμίζοντας την μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων, στην κοπή της πίτας της Φωνής.

IMG_2671Τους ευχαριστούμε όλου, είναι μεγάλη η τιμή που μας έκαναν.

 

 

 

 

IMG_2677Ευχαριστούμε τον π. Ιωάννη Παναγιώτου, προϊστάμενο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Κων/νου Πειραιά, που προσήλθε, ευλόγησε τις τρεις πίτες, απηύθυνε χαιρετισμό και απένειμε τον ΕΠΑΙΝΟ στον τιμηθέντα ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

IMG_2681Ευχαριστούμε την γνωστή Μουσικοσυνθέτρια και ιδρύτρια του πολυβραβευμένου Πειραϊκού Φωνητικού Συνόλου LIBRO CORO κ. Ανθή Γουρουντή και όλα τα μέλη που τραγούδησαν και βοήθησαν πολύ στην IMG_2694επιτυχία της εκδήλωσης καταχειροκροτούμενα για την άριστη παρουσίαση των τραγουδιών τους. Συγχαρητήρια κ. Ανθή Γουρουντή.

 

IMG_2700Ευχαριστούμε πολύ την νεανική χορευτική ομάδα Δραπετσώνας – Κερατσινίου «ΧΟΡΟΠΑΡΕΑ» της Ελενίτσας Τελτσίδου, που, με 40 και πλέον χορευτές προσήλθε και χόρεψε υπέροχα, όχι μόνο πάνω στη σκηνή αλλά και κάτω στην αίθουσα IMG_2707εκδηλώσεων, μετατρέποντάς στην σε αίθουσα χορού, παρασέρνοντας στον χορό και όλους τους προσελθόντες. Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Μπράβο Ελενίτσα.

 

022Ευχαριστούμε και όλα τα ιδρύματα: ΑΡΓΩ παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, ΓΛΑΥΚΑ Κερατσινίου, παιδιών με ειδικές Ανάγκες, ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ, παιδιών με ειδικές ανάγκες, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, ΠΕΙΡΑΙΚΟ IMG_2647ΣΥΝΔΕΣΜΟ, Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, ΖΗΝΩΝΑ, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Φυσιολατρισμού, που τίμησαν την εκδήλωση, αποδεχόμενα την τιμητική τους διάκριση, και προσήλθαν για την παραλαβή της, απευθύνοντας χαιρετισμό.

IMG_2648Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Υφυπουργό Κώστα Κατσαφάδο, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γιάννη Τραγάκη, στον Βουλευτή κ. Γιάννη Μελά, στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, στους Αντιδημάρχους κ.κ. Δημήτρη Καρύδη, Αντωνία Καρακατσάνη, Γιώτα Περδίκη, Στράτο Δασκαλάκη που απένειμαν τους επαίνους και χαιρέτησαν την εκδήλωση.

074Ευχαριστίες πολλές και στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ μας, ΑΜΑΡΥΛΙΣ ζαχαροπλαστεία, ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ «ΑΡΤΟΣ και ΜΕΛΙ» Αρτοποιεία – Ζαχαροπλατεία, ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΑΣ ζαχαροπλαστεία, TSIROU Ζαχαροπλαστεία – Catering, έφεραν τα πάντα για να μην στερηθεί κανείς τίποτα, όχι μόνο από κομμάτια πίτας, αλλά και από λογής λογής νοστιμότατα εδέσματα που δόθηκαν σε όλους.

IMG_2761Επίσης ευχαριστούμε τους κ.κ. Τάσο Μαρκαριάν, Σοφία Καψιώτη, Ανδρέα Ανδριανόπουλο για τα δώρα στα φλουριά των πιτών, Βασίλη, Αλεξία Σαβράμη για την οικονομική στήριξη, Άρη και Κώστα Κοτσολάκο για την φωτογράφιση.

IMG_2747Ότι και να πούμε θα είναι λίγο για όλους της ΗΡΩΕΣ φίλους και αναγνώστες, που προσήλθαν και γέμισαν την αίθουσα, παρά το πολικό ψύχος, την χιονόπτωση και τις συνεχείς εκκλήσεις της πολιτείας για παραμονή στα σπίτια.

Η εκδήλωση ήταν πολύ ζεστή και έδειξε για άλλη μια φορά την όμορφη επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ της Φωνής των Πειραιωτών και των Πειραιωτών. Μας συγκινήσατε ειλικρινά.

132Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός των ανωτέρω, και: τον Βουλευτή κ. Γιάννη Μελά, τους κ.κ. Αντιδημάρχους: Νανά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Αλέκα Τουμαζάτου, Τάσο Μαρκαριάν, Γιώργο Βίτσα, τον πρώην Δήμαρχο κ. Γιάννη Γλύκα, τους Πολιτευτές κ.κ. Πέτρο Μούγιο, Ελίνα Βερικάκη, Ανδρέα Βροντάκη, Κατερίνα Βουρεξάκη, Βασίλειο Μόσχου, Γιώργο Βαγιάκη, την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Εθελοντισμού κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, τις κυρίες και κυρίους προέδρους: Άννα Δασκαλάκη, 37Μαρία Καλογεράκου, Γιώτα Ρίτσου, Δήμητρα Κούβαρη, τον Δρ. Τάσο Μπούχλα, τον Επίτιμο Σχολικό Σύμβουλο κ. Τάσο Σταμπουλίδη, τον Εκδότη κ. Δημήτρη Ζαρίφη, τους ιατρούς κ.κ. Ασημίνα Γανωτοπούλου, Διονύση Βαλλιανάτο, τον Αντιπρόεδρο του Ζήνωνα κ. Νώντα Καπετανάκη, το μέλος ΔΣ των Δρομέων Υγείας Πειραιά κ. Μάγδα Κισσιώτου, την Γενική Γραμματέα και τον Έφορο του Πειραϊκού Συνδέσμου κ.κ. Πόπη Βαρουδάκη, Γιώργο Δρούζα, τον Μουσικοσυνθέτη κ. Άγγελο Ρίζο, τους κοινοτικούς Συμβούλους κ.κ. Θοδωρή Σκορδίλη, Νατάσσα Καμπόλη, την Αντιπρόεδρο του ΑΡΓΩ, γιατρό κ. Δεντάκη και το μέλος του ΔΣ κ. Γιάννη Ανδρέογλου, τις κυρίες και τους κυρίους: Χρυσάνθη Τσαγκάρη, Βάσω Γανωτοπούλου, Ελένη Ανδρεοπούλου, Άννα Πάνου, Νταίζη Χηνιάδου, Ιδομενέα Σαρρή, Ιουλία Στεφάνου, Σωτηρία Παπαδημητρίου, Μαρία Παναγιωτίδου, Ιάκωβο Τσουράκη, Ευγενία Μητσάκου, Δέσποινα Σκουλάξενου, Κατερίνα Ηλιοπούλου, Μαρία Οικονόμου, Σοφία Μιχαηλίδου, Κυριακή Σοφικίτου, Βαρβάρα Τσιάλτα, Κωνσταντίνα Χατζηγιάννη – Λυκούδη, Σοφία Καρπαθάκη, Βασίλη Αδαμόπουλο, Λορένα Λευκοκοίλου, Αντώνη και Αναστασία Μικέλη, Αρκιβή Παπαδοπούλου – Κάραλη, Ελένη Καβαλάκη, Παύλο Φλωράτο, Μαριγώ Κουκά, Μπέσσυ Κωνσταντινέα, Βίκυ Χατζηκωνσταντίνου, Μπάμπη Σηφακάκη, Νίκο Πολίτη.

Τα φλουριά έπεσαν: στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, που του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στις φετινές εκλογές και την κ. Βίκυ Χατζηκωνσταντίνου, με πολλές ευχές.

Ευχόμαστε υγεία και πρόοδο στον κάθε ένα από εμάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *