Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η Συνταγή της Φωνής

Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μέλι

χοιρινήΥλικά: 1 κιλό τηγανιά χοιρινή, 2 κρεμμύδια, 1 φύλλο δάφνης, 1κ.σ. γεμάτη μουστάρδα, 1κ.σ. γεμάτη μέλι, θυμάρι, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο.

Εκτέλεση: Σε βαθύ τηγάνι βάζω 1.5 ποτήρι νερό, το φύλλο δάφνης, το σκόρδο, πιπέρι και βράζω την τηγανιά μου. Μόλις εξατμιστεί το νερό Ρίχνω στο τηγάνι ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες. Ανακατεύω καλά μέχρι να καραμελώσουν τα κρεμμύδια. Έπειτα προσθέτω, το θυμάρι, το αλάτι και συνεχίζω το ανακάτεμα.

Στη συνέχεια ρίχνω την μουστάρδα και το μέλι.

Ρίχνω ένα τελευταίο ανακάτεμα και σερβίρω.

Συνδυάζεται τέλεια με πατάτες τηγανητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *