H Φωνή των Πειραιωτών

Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέοι, το μέλλον σας ανήκει, αν σας καταφέρουν να τρώτε σκουλήκια… Καλή σας Όρεξη

Μην επιτρέψετε εσείς οι σκεπτόμενοι, οι διανοούμενοι, οι αξιωματούχοι, οι δάσκαλοι, οι δημοσιογράφοι και προπαντός οι ιερωμένοι να οδηγήσουν την κοινωνία να τρώει έντομα πίνοντας μπύρα χωρίς πολύπλευρη και μακρόχρονη αντικειμενική επιστημονική έρευνα. Ας μην επαναλάβουμε το έγκλημα που κάναμε με τον Covid-19.
Μην επιτρέψετε εσείς οι σκεπτόμενοι, οι διανοούμενοι, οι αξιωματούχοι, οι δάσκαλοι, οι δημοσιογράφοι και προπαντός οι ιερωμένοι να οδηγήσουν την κοινωνία να τρώει έντομα πίνοντας μπύρα χωρίς πολύπλευρη και μακρόχρονη αντικειμενική επιστημονική έρευνα. Ας μην επαναλάβουμε το έγκλημα που κάναμε με τον Covid-19.

Πολλές φορές δημοσιεύσαμε στη ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ τα τελευταία χρόνια, τόσο στα ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ, όσο και στα ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ, αλλά και άλλοι συνεργάτες της Φωνής έχουν δημοσιεύσει και δημοσιεύουν βαρυσήμαντα άρθρα για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων. Δημοσιεύματα τεκμηριωμένα που δεν αμφισβητήθηκε η αλήθεια τους από κανέναν γιατί αν τολμούσε κάποιος να τα αμφισβητήσει θα γινόταν αυτομάτως χλεύη. Αυτό που υπενθυμίζουμε σήμερα είναι η σατανική τέχνη που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη προκειμένου να πετύχει τα αντίχριστα και απάνθρωπά της σχέδια. Μέσα σε αυτά εντάσσεται και η «πράσινη» διατροφή μας με γρύλους, ακρίδες, κατσαρίδες και ό,τι άλλο αποφασίσει το Διευθυντήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η σατανική τέχνη της Νέας Τάξης είναι να καλλιεργεί χρόνο με τον χρόνο την ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ στην ανθρώπινη ψυχολογική συμπεριφορά και αργά – αργά να εφαρμόζει το κάθε τι (όσο παράλογο, ανήθικο, απάνθρωπο και εγκληματικό είναι) χωρίς στην αρχή να χρησιμοποιεί βία για να το καθιερώσει. Όταν όμως διαπιστώσει ότι η κοινωνική πλειοψηφία το αποδέχεται, είτε γιατί την εξαπάτησε, είτε γιατί την έκανε ελαττωματική μετριοπαθή (χωρίς αρετή) τότε δείχνει το απαίσιο, σατανικό και απάνθρωπο πρόσωπό της. Χρησιμοποιεί τη φασιστική βία της εξουσίας της αναλόγως. Φυσικά οι ηγέτες και τα στελέχη της Νέας Τάξης κυβερνούν, διευθύνουν και θησαυρίζουν για να χαθούν κι αυτοί στα Τάρταρα της Αβύσσου τους. Η Πανδημία του Covid-19 όχι μόνο μας δίδαξε πολλά, αλλά ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ και όσα μέχρι τώρα έχουμε γράψει.

Εδώ και χρόνια έχει αρχίσει από τους σατανάδες το παραμύθι της δήθεν ωφέλειας να γίνουμε εντομοφάγοι. Να κινεζοποιηθεί η διατροφή μας!

ΕΘΝΟΣ Κόσμος 05.04.2020 22:54: Εν μέσω πανδημίας του COVID-19 όπου η διεθνής κοινότητα αναζητά την πηγή του κακού ενοχοποιώντας δικαίως και αδίκως τις διατροφικές συνήθειες των Κινέζων, κάποιοι επιστήμονες στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν ήδη ξεκινήσει συζήτηση για την άδεια κατανάλωσης εντόμων από τους Ευρωπαίους. Όπως αναφέρει και το ρωσικό δίκτυο RT το θέμα δεν είναι καινούργιο αλλά η χρονική στιγμή που βγαίνει και πάλι στην πρώτη γραμμή με τις προτάσεις των ειδικών προς την Ε.Ε. προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις και εύλογες ανησυχίες ίσως γιατί δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση τουλάχιστον στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στο Διαδίκτυο πρόσφατα η Ε.Ε. υπέγραψε την αδειοδότηση να γίνουμε εντομοφάγοι και μάλιστα να εμπεριέχονται τα αλευροποιημένα έντομα στις τροφές μας χωρίς να αναγράφεται πουθενά! Αν οι αναρτήσεις μας λένε αλήθεια γιατί τα περισσότερα ΜΜΕ αποσιωπούν το ζήτημα; Η Εκκλησία θα συνταχτεί πάλι με τους επιστήμονες, όπως στο Covid-19 και όσοι δεν τρώνε έντομα θα τους απειλούν κάποιοι κληρικοί με αφορισμό; Οι μη ξεπουλημένοι για λίγα ή πολλά στη Νέα Τάξη ειδικοί επιστήμονες θα δείξουν την ίδια ελαττωματική μετριοπάθεια όπως και με το Covid-19; Κι εσείς οι πολιτικοί που ήδη μας ζητάτε την ψήφο μας τι θα κάνετε για όλα αυτά;

Περιμένουμε και παρακολουθούμε το μείζονος σημασίας θέμα. Παρακαλούμε να ευαισθητοποιηθούμε όλοι και να μην επιτρέψουμε το Διευθυντήριο των Βρυξελών να μας κάνει εντομοφάγους, κανίβαλους και ό,τι άλλο έχουν στο σατανικό μυαλό τους οι Νεοταξίτες επιστήμονες. Να μας κάνουν δηλαδή ΡΥΠΑΡΟ ΕΘΝΟΣ (βλ. Άγιο Ανδρέα τον δια Χριστόν σαλόν για τα ρυπαρά έθνη). Έχω άδικο Σεβασμιώτατοι και Πανοσιολογιώτατοι;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *