H Φωνή των Πειραιωτών

Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  …ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ.

 

H ENΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΝΗΣ του Τζανέτου Φιλιππάκου βάζει τους αχρείους καιροσκόπους στη θέση τους

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΝΗΣ και ο κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, σύμφωνα με τη γνώμη πολλών αξιόλογων Μανιατών και Φίλων της Μάνης, αποτελεί μάλλον την τελευταία σανίδα σωτηρίας του Τόπου.
Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΝΗΣ και ο κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, σύμφωνα με τη γνώμη πολλών αξιόλογων Μανιατών και Φίλων της Μάνης, αποτελεί μάλλον την τελευταία σανίδα σωτηρίας του Τόπου.

Εσείς δεν είσαστε Μανιάτες, πέρα του ότι είστε αχρείοι καιροσκόποι, τι άλλο μπορεί να είστε; Γιατί είστε αχρείοι; Διότι προσπαθείτε με σατανικά τεχνάσματα να αρπάξετε το Δήμο της Ανατολικής Μάνης. Διαδίδετε πως η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΝΗΣ και ο Επικεφαλής της κ. Τζανέτος Φιλιππάκος έκανε συμφωνία με άλλη Δημοτική Παράταξη για να κατέβουν με κοινό ψηφοδέλτιο στις Δημοτικές Εκλογές τον ερχόμενο Οκτώβριο. Οπότε σας «πούλησε», ελάτε μαζί μας… Καιροσκόποι είσαστε διότι αυτά τα βρώμικα, πολιτικάντικα παιχνίδια, που σήμερα ευτυχώς δεν περνάνε, τα χρησιμοποιούν αποδεδειγμένα τα λαμόγια, οι διαπλεκόμενοι, οι καρεκλοκένταυροι και γενικά οι «αρχιερείς» και οι «ιερείς» της διαπλοκής, προκειμένου να θησαυρίσουν καταστρέφοντας ολοσχερώς τον τόπο τους. Πιο συγκεκριμένα:

Με Δελτίο Τύπου που μας έστειλε η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΝΗΣ και ο Επικεφαλής της κ. Τζανέτος Φιλιππάκος πληροφορούμαστε τα εξής κρίσιμα και σημαντικά για την τύχη του πολυπαθέστατου Δήμου Ανατολικής Μάνης (καταστροφές πυρκαγιών, αιολικά πάρκα σε βάρος της NATURA, καταστροφές και επικινδυνότητα από αδέσποτα βοοειδή, άλογα κ.άλ. Επώνυμες καταγγελίες για Υπηρεσίες και υπαλλήλους κ.λ.π.)

Γύθειο, 22/02/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: “Συνεργασία της Ενωτικής Κίνησης Μάνης με άλλες Δημοτικές Παρατάξεις”

Μετά τις τελευταίες πληροφορίες, που έφθασαν στο γραφείο της Ενωτικής Κίνησης Μάνης, περί συνεργασίας με άλλη Δημοτική Παράταξη, δηλώνουμε ότι:

Πρώτη η Ενωτική Κίνηση Μάνης δημοσίευσε πρόσκληση προς όλους τους Υποψηφίους των αυτοδιοικητικών εκλογών του Δήμου Ανατολικής Μάνης, για συστράτευση και συμπόρευση στις ερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Ας μην ξεχνάμε ότι εμείς ως παράταξη, χωρίς δεύτερες σκέψεις, στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές του 2019 συνεργαστήκαμε και στηρίξαμε την δεύτερη Κυριακή την παράταξη του αξέχαστου Κούλη Μιχαλολιάκου. Αυτό όμως φαίνεται ότι κάποιοι το έχουν ξεχάσει…

Κατόπιν τούτου, δηλώνουμε ότι μέχρι τώρα δεν συμμετείχαμε σε καμιά συνομιλία για επίτευξη συμφωνίας!

Τα οποιαδήποτε «μαγειρέματα» και διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν μας αφορούν. Όποιος χρησιμοποιεί αυτού του είδους επιχειρήματα προς άγραν ψήφων ή υποψηφίων, θα πάρει την απάντηση από τον λαό της Μάνης στις εκλογές που έρχονται.

Βλέποντας την τροπή που παίρνουν, για μια ακόμη φορά, τα δημόσια πράγματα, αναρωτιέμαι:

Δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα;

Πότε θα σταματήσει το ιδιωτικό μόνο συμφέρον και όφελος, να επισκιάζει το συμφέρον του ΟΛΟΥ και κυρίως του τόπου μας;

Φοβάμαι ότι, εάν η λογική των τελευταίων (μαγειρεμάτων) επικρατήσει, δηλαδή η τακτική του «διαίρει και βασίλευε» ΕΝΑΝΤΙΑ στη λογική που απαιτεί και μας θέλει ενωμένους, αποφασισμένους και ελεύθερους από τις παλιές τακτικές και συνήθειες.

Τότε θα βυθιστούμε πάλι, σε ένα άνευ προηγουμένου τέλμα, που θα είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσουμε στο μέλλον.

Θέλω να δηλώσω υπεύθυνα τα εξής:

Δεν θα ακολουθήσουμε αυτές τις τακτικές! Αντίθετα, θα στρέψουμε το βλέμμα μας και όλες μας τις προσπάθειες, στο μέλλον της επιβίωσης και της σωστής ανάπτυξης του τόπου μας. Διότι απλούστατα, δεν υπάρχει άλλη λύση! Τζανέτος Φιλιππάκος, Επικεφαλής Ενωτικής Κίνησης Μάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ αξιόλογα τέκνα της Μάνης και περισσότερο γυναίκες, των Γραμμάτων, της Εργασίας, της Οικονομίας κ.λ.π. συσπειρώνονται ολοένα και περισσότερο γύρω από τη Δημοτική Παράταξη του Τζανέτου Φιλιππάκου. Γεγονός είναι πως οι Μανιάτισσες μέχρι σήμερα είχαν αφήσει τα εκλογικά του Δήμου στους άντρες και ιστορικά αποδεδειγμένα θα λέγαμε πως δεν πέτυχαν και τα καλύτερα. Πιστεύουμε πως η Μάνη αλλάζει για να βαδίσει στην ουσιαστική ανάπτυξη, αναδεικνύοντας συνάμα την Πολιτιστική της Κληρονομιά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *