Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά..Με νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα Ενισχύονται: Καθαριότητα και νευραλγικές  υπηρεσίες

ΟΧΗΜΑΤΑ2Με οκτώ νέα σύγχρονα οχήματα ενισχύθηκε ο στόλος του Δήμου Πειραιά, αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο τόσο τις υπηρεσίες αποκομιδής των απορριμμάτων, όσο και άλλους νευραλγικούς τομείς του δήμου.

Ο Δήμος Πειραιά παρέλαβε έξι ηλεκτροκίνητα οχήματα με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Α. Τρίτσης», μια σημαντική προμήθεια με πολλαπλά περιβαλλοντικά οφέλη. Τρία εξ αυτών διατέθηκαν στη Δημοτική Αστυνομία, ενώ το mini van και τα άλλα δύο οχήματα, αξιοποιούνται από Διευθύνσεις του δήμου, με στόχο τη  βελτίωση των υπηρεσιών τους. Επιπλέον, παρέλαβε δύο καδοπλυντήρια με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Η παραλαβή των οχημάτων πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Παναγιώτη Ρέππα, στον πρόσφατα ανακαινισμένο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου στο Σχιστό.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Από την αρχή της πρώτης μας θητείας αλλά κυρίως της δεύτερης, δεν έχουμε σταματήσει να ενισχύουμε τον στόλο της Καθαριότητας κι άλλων υπηρεσιών «καθημερινότητας» του δήμου μας, έχοντας πλέον  εκσυγχρονίσει το μεγαλύτερο μέρος του. Ο Πειραιάς είναι μια καθαρή πόλη και η μεγάλη, θετική αυτή αλλαγή που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στο κέντρο και στις συνοικίες, η οποία αναγνωρίζεται από κατοίκους και επισκέπτες, δεν είναι τυχαία. Είναι αποτέλεσμα σκληρής και συστηματικής  δουλειάς».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ρέππας, δήλωσε:

«Τα οχήματα αυτά προέρχονται από δύο χρηματοδοτήσεις ευρωπαϊκών προγραμμάτων, οι οποίες εξασφαλίστηκαν από τον δήμο μας με σκληρή δουλειά. Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα είναι από το πρόγραμμα «Α. Τρίτσης» και τα καδοπλυντήρια από το πρόγραμμα «Φιλόδημος». Ενισχύουμε τις υπηρεσίες, όχι μόνο του τομέα Καθαριότητας, αλλά και όλων των άλλων Διευθύνσεων και προχωράμε πιστοί στο πλάνο μας  για την ενίσχυση του στόλου μας, το οποίο έχει ξεκινήσει από την αρχή της θητείας μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *