Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη Πρόσφορά..Διήμερη Εκδρομή 1η και 2α Απριλίου 2023 Σε Καρπενήσι, Προυσιώτισσα, Κεφαλόβρυσο, Μεγάλο Χωριό μόνο με 70 ευρώ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝΣάββατο 1 και Κυριακή 2 Απριλίου 2023, η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ, πάει εκδρομή σε Καρπενήσι, Παναγία Προυσιώτισσα, Κεφαλόβρυσο, Μεγάλο Χωριό.

Σάββατο 1η Μέρα: Αναχώρηση 7:30 πρωΐ, από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Στάση στην Εθνική οδό για καφέ και πρώτη γνωριμία. Συνεχίζουμε για Καρπενήσι και επισκεπτόμαστε το Μεγάλο Χωριό. Επίσκεψη στο ενδιαφέρον Λαογραφικό του Μουσείο. Επιστροφή σε Καρπενήσι και πάμε στο Ξενοδοχείο LECADIN για τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

Κυριακή 2η Μέρα. Μετά το πρωϊνό αναχώρηση για Παναγία Προυσιώτισσα φαγητό σε χωριό της περιοχής, και επίσκεψη στο ιστορικό χωριό Κεφαλόβρυσο. Επιστροφή στον Πειραιά με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Τιμή 70 Ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο. Σε μονόκλινο 90

Στην τιμή περιλαμβάνονται, εκτός των βασικών (διαδρομή, ξενοδοχείο, πρωϊνό, ασφάλεια κλπ) και το υπέροχο βραδινό γεύμα στο LECADIN.

Πληροφορίες – Συμμετοχές: 210 4223551, 6976228521 κ. Κανατσέλη

Απαραίτητη προκαταβολή 40 ευρώ με την κράτηση.

Εξόφληση 5 μέρες πριν την αναχώρηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *