Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ..Συμμετοχή στον εορτασμό της Εθνικής Εορτής στον Πειραιά

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΗ Ομοσπονδία, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Περιφέρειας Αττικής, συμμετείχε στις εκδηλώσεις της επετείου της 25ης Μαρτίου 1940 στον Πειραιά, που άρχισαν με επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Γεωργίου Καραϊσκάκη, όπου η αντιπρόεδρος του ΔΣ και υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Α΄ Πειραιά κ. Κατερίνα Βουρεξάκη κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Ομοσπονδίας.

Το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων, όπως κάθε χρόνο, ήταν η παρέλαση που έγινε παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Οι νέοι και οι νέες της Δωδεκανήσου συγκεντρώθηκαν από νωρίς στη Δωδεκανησιακή Εστία, για ένα κέρασμα και μετά συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Φραγκούλη και μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας καθώς και από προέδρους και  μέλη  λοιπών φορέων κκ Φωτεινή Ασβεστά, Χάρη Χατζόπουλο, Κύκκο Λουκά, Νίκο Φλυτζάνη, Μαρία Κορδίνα, Άννα Κορωναίου, Καλλοτίνα Σκυλλά, και Αλέκο Δραγουμάνο μετέβησαν στο χώρο αφετηρίας της παρέλασης.

Πολλά συγχαρητήρια στη νεολαία της παροικίας μας, που έδωσε για άλλη μια φορά το παρόν της και μας έκανε όλους να νοιώθουμε υπερήφανοι.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *