H Φωνή των Πειραιωτών

Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

Σκόρπια Φύλλα

Φτιάξε τον παράδεισό σου

 

νησίΓια 13 χιλιάδες δολάρια, ο Άγγλος Brandon Grimshaw αγόρασε ένα μικρό ακατοίκητο νησί στις Σεϋχέλλες (Moyenne) και μετακόμισε εκεί για πάντα. Όταν ήταν σαράντα ετών, παραιτήθηκε από τη δουλειά του ως συντάκτης εφημερίδας και ξεκίνησε μια νέα ζωή.

Μέχρι τότε, κανένας άνθρωπος δεν είχε πατήσει το πόδι του στο νησί εδώ και 50 χρόνια. Όπως αρμόζει σε έναν πραγματικό Ροβινσώνα, ο Μπράντον βρήκε έναν συμπαραστάτη ανάμεσα στους ντόπιους. Το όνομά του ήταν Ρενέ Λαφορτέν, γιος ενός ντόπιου ψαρά. Μαζί με τον Ρενέ, ο Μπράντον άρχισε να εξοπλίζει το νέο του σπίτι. Ενώ ο Ρενέ ερχόταν στο νησί μόνο περιστασιακά, ο Μπράντον έζησε στο νησί για δεκαετίες, χωρίς να φύγει ποτέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *