Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ…Άλλο το ενωτικό πνεύμα Ελλήνων και άλλο των Νεοταξιτών

Ιωάννης Σπ. Λαζαράκος

E-mail: jlazarakosdim@yahoo.gr

Στην πολιτική φιλοσοφία των Αρχαίων Ελλήνων υπήρχε το ενωτικό πνεύμα. Αυτό θέλουν να το αγνοούν σκόπιμα οι ξένοι και ντόπιοι ανθέλληνες. Και καλά οι ξένοι, οι ντόπιοι που δηλώνουν με περισσή έπαρση ότι είναι «Ελληναράδες» και «Μεγάλοι Πατριώτες»! Αλήθεια, πόσα κιλά ανοησίας ή προδοσίας κουβαλούν για να μην αντιλαμβάνονται πως είναι ΔΗΘΕΝ; Οι βλάκες δεν το αντιλαμβάνονται, οι προδότες όμως το γνωρίζουν άριστα. Οι ξένοι ανθέλληνες τη δουλειά τους κάνουν και μάλιστα την κάνουν πολύ καλά. Ένας σοφός είπε το βλάκα δεν μπορείς να τον διακρίνεις από τον προδότη γιατί συμπεριφέρονται το ίδιο.

Σύμφωνα με αυτό το ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ των Αρχαίων Ελλήνων φθάσαμε στην Ενωμένη Ευρώπη και οι Παγκοσμιοποιητές θέλουν να φθάσουν στη μία Παγκόσμια Κυβέρνηση, διαστρεβλώνοντας όμως κατά το δικό τους δοκούν και σύμφωνα με τα δικά τους ρατσιστικά, φασιστικά και αντίχριστα Νεοταξικά συμφέροντα. Αυτό οι σημερινοί Έλληνες – Ρωμιοί που φυλάνε τις τελευταίες Θερμοπύλες της Οικουμένης δεν θα το επιτρέψουν και με τη βοήθεια του Αγιοτριαδικού Θεού οι χρυσοφόροι σατανάδες Μήδες δεν θα περάσουν!

Ας μου επιτραπεί να αναφέρω προς τεκμηρίωση τα εξής:

Κήρυττε και συνιστούσε ο Δημόκριτος, ο οποίος είναι ο πρώτος Εισηγητής των κοσμοπολιτικών θεωριών και του φυσικού Δικαίου, πάνω στον οποίο στηρίχτηκε ο Πυθαγόρας για να διατυπώσει τις θεωρίες του για την ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. Ο Θαλής ο Μιλήσιος, ο οποίος διακήρυττε την ένωση των Ελλήνων υπό μία Κυβέρνηση και σε ένα Κράτος, αλλά και ο Ηράκλειτος ο οποίος διακήρυττε την κατάργηση των διακρίσεων των Εθνών.

Οι ξένοι Νεοταξίτες – Παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν πολύ καλά όλα όσα προαναφέραμε και τα επικαλούνται για να καταφέρουν τα σατανικά τους έργα. Επίσης γνωρίζουν άριστα και τη θεμελιώδη βάση της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ του ΠΛΑΤΩΝΟΣ που είναι η τέλεια συνταύτιση της ευτυχίας και της δικαιοσύνης. Εξίσου οι σατανάδες αυτοί γνωρίζουν και τα ΗΘΙΚΑ ΝΙΚΟΜΑΧΕΙΑ του Αριστοτέλη και ο οποίος μας λέγει: «Το ΑΓΑΘΟΝ ως σκοπός εις όλα. Πάσα Τέχνη και Επιστήμη, καθώς και πάσα πράξη και προαίρεση, φαίνεται ότι επιδιώκει κάποιο αγαθό. Δια τούτο καλώς απεφάνθησαν ότι ΑΓΑΘΟ είναι ότι επιδιώκουν πάντες…». Αυτά όμως τα αποκρύπτουν οι δόλιοι και εφαρμόζουν τις διδαχές του Νίκολα Μακιαβέλι και όχι των Αρχαίων Ελλήνων και του Ευαγγελίου του Χριστού.

Διαστρέφουν τη ΝΟΗΣΗ σε ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ αποκόπτουν και συνδέουν με κάθε ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ μέθοδο, προκειμένου να χειραγωγήσουν τα κοινωνικά πλήθη. Μέχρι στιγμής δείχνουν πως το πετυχαίνουν εξαγοράζοντας τα πάντα, αλλά λησμονούν το τέλος της Οδύσσειας. Δηλαδή ο Οδυσσέας, αυτός ο πολύτροπος Έλληνας, σκότωσε όλους τους Μνηστήρες (βλάκες και προδότες) και ποιον όμως τόξευσε πρώτο; Τον Αντίνοο που παρήγαγε την ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ!

Ας απομακρυνθούμε κι εμείς τάχιστα, με ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ, γυρνώντας πλάτη στην αντινόηση που μας προσφέρουν οι Νεοταξίτες καθημερινά σε μεγάλες ποσότητες. Η κύρια ευθύνη για να το πετύχουμε, σήμερα, πέφτει στην Εκκλησία, στους Δασκάλους και στους Γονείς. Αν ω μη γένοιτο δεν το κατορθώσουμε τα σημερινά παιδιά θα αποτελέσουν τα άλογα ζώα στη Φάρμα του Όργουελ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *