Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών .ΓΕΜΙ 180967709000 ΜΕΤ 230474

ΑΠΟΨΕΙΣ

Στην εκπνοή του Αυγούστου….

Ένας Αύγουστος γεμάτος με απ’ όλα τα καλά και τα κακά.

Με ειδήσεις καταστροφών από πυρκαγιές, πλημμύρες, ακραία καιρικά φαινόμενα… Και τι δεν είχε; Θανάτους, πνιγμούς μεταναστών, ατυχήματα και ένα σωρό οδυνηρές καταστάσεις.

Όμως, όσοι ζούμε, συνεχίζουμε τις κοινότυπες ζωές μας, ευγνώμονες για αυτά που έχουμε, (γιατί δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει απ’ τα τόσα που συμβαίνουν). Κι έτσι, εμείς οι τυχεροί, ας αναλογιστούμε την μοναδικότητα της κάθε στιγμής, ώστε να κάνουμε την ζωή μας πολύτιμη.

Αυτό που λέω λοιπόν, είναι να δίνουμε στη ζωή μας Αξία. Την Αξία που της αξίζει. Να μην την ευτελίζουμε με πράξεις ανάρμοστες. Και να δίνουμε στην ζωή μας νόημα με κάθε μας κίνηση.

Ας εστιάσουμε λοιπόν σε όλα τα καλά που υπάρχουν, (παρότι δεν προβάλλονται) για να πολλαπλασιάζονται!

Γιατί ότι σπείρεις θα θερίσεις, όπως λέει η παροιμία.

Και σύμφωνα με τον νόμο της έλξης ή Μεταδοτικότητας, πιστεύω ότι αυτό διευρύνεται… και υπερισχύει.

Ξεκινήστε να κάνετε σκέψεις Καλές (ωφέλιμες). Τρέφετε το πνεύμα σας με υγιείς σκέψεις και εικόνες. Έτσι μόνο θα ατροφήσει η άλλη πλευρά, του σκότους, της καταστροφής και της απαξίωσης της ανθρώπινης ύπαρξης.

Αγγελική Σφαιροπούλου

Εκπαιδεύτρια Προσωπικής Ανάπτυξης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *