H Φωνή των Πειραιωτών

Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ..Πετυχημένοι Δήμαρχοι ή τσιράκια της διαπλοκής;

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠ. ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ

Email: jlazarakosdim@yahoo.gr

Για μία ακόμα φορά έχουμε Δημοτικές Εκλογές σ’ αυτή τη Χώρα που ο λαός της όλα τα ανέχεται προς χάρη ενός διεστραμμένου Φιλελευθερισμού όπου στόχο είχε σαν πρόδρομος να προετοιμάσει τις ανθρώπινες μάζες να υποδεχθούν και να αποδεχθούν το ΝΤΑΝΤΑΪΣΜΟ που έχει ως βασικά χαρακτηριστικά την απόρριψη κάθε συμβατικότητας, την απόλυτη ελευθερία έκφρασης και τον ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ. Αυτό οπωσδήποτε έπρεπε να συμβεί, προς ευόδωση των σχεδίων όλων αυτών που αιώνες τώρα απεργάζονται, προς δικό τους όφελος, την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.

Όσοι μετά τον Α΄ «Παγκόσμιο», δηλαδή Ευρωπαϊκό Πόλεμο κατηγόρησαν τους Ντανταϊστές πως οδηγούν τις κοινωνίες των Εθνών σε έναν ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ, κατηγορήθηκαν λυσσαλέα από τα εξαγορασμένα ή εξαπατημένα τότε φερέφωνα των διανοουμενίσκων, αστερίσκων και δημοσιογραφίσκων, ότι είναι συνωμοσιολόγοι, οπισθοδρομικοί, σκοταδιστές του Μεσαίωνα κ.λ.π.

Όμως το ίδιο δεν ζούμε και σήμερα; Διανοουμενίσκοι, αστερίσκοι και δημοσιογραφίσκοι πιπιλούν την ίδια καραμέλα.

Φυσικά εμείς που σήμερα, εν έτει 2023, ζούμε σε παγκόσμια κλίμακα τον ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ και όποιος μας πει πως έχουμε άδικο με αγάπη θα του συστήναμε να επισκεφτεί έναν καλό ψυχίατρο, αποτίουμε  λοιπόν φόρο τιμής σε όλους αυτούς τους «συνωμοσιολόγους» που από το 1920 μέχρι και σήμερα μας συμβουλεύουν, με αποδείξεις, να σταματήσουμε τα ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ που μας οδηγούν μέσα από τον εσκεμμένο παραλογισμό στη ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.

Οι Δήμαρχοι σε αυτό το σκοτεινό και απάνθρωπο παιχνίδι του ΕΣΚΕΜΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ που εξελίσσεται ταχέως σε ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ παίζουν εκούσια ή ακούσια πρωτεύοντα ρόλο.

Συναντάμε Δημάρχους που ζητούν να επανεκλεγούν για δεύτερη, τρίτη, τέταρτη ακόμη και για πέμπτη φορά! Τι Δήμαρχοι είναι αυτοί; Είναι πραγματικά πετυχημένοι , ή είναι τσιράκια της διαπλοκής;

Συγχωρέστε με, θα είναι πολύ ανόητο να πει κάποιος πως οι πολίτες δεν μπορούν να γνωρίζουν την ποιότητα του Δημάρχου τους.

Τι έκανε ο Δήμαρχος για τον Τόπο του και θέλει να επανεκλεγεί; Δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας; Φρόντισε το Περιβάλλον της πόλης του; Δημιούργησε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς να εξυπηρετήσει τους εργαζόμενους γονείς; Συντηρεί τα Δημόσια Σχολεία του Δήμου του, ώστε η Μαθητική Κοινότητα να σπουδάζει με ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΑΝΕΣΗ; Δημιούργησε Χώρους Πρασίνου, Αθλοπαιδίες και Χώρους Στάθμευσης; Διατηρεί την πόλη του μονίμως καθαρή; Μεριμνά αόκνως σε μόνιμη βάση για τη Ασφάλεια των κατοίκων της Πόλης του; Συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις στο σεβασμό και την ανάδειξη της Πολιτισμικής Κληρονομιάς του Δήμου του; Αυξάνεται και δεν μειώνεται ο πληθυσμός των Δημοτών του; Αγωνίζεται ασυμβίβαστα για τη Δημόσια Υγεία στο Δήμο του; Δεν σκύβει το κεφάλι και δεν υποτάσσεται σε κανένα πολυεκατομμυριούχο, ή δισεκατομμυριούχο που απαιτεί να καταστρέψει το Δήμο για να εξυπηρετήσει τα δικά του πολυεθνικά συμφέροντα;

Αν σε όλα αυτά, εσύ που δεν έχεις καμία διαπλοκή με το Δήμαρχο, ή ρουσφετολογική υποχρέωση μαζί του, του βάλεις πρόσημο ΣΥΝ (+) τότε ψήφισέ τον να επανεκλεγεί. Αν όμως του βάλεις πρόσημο ΠΛΗΝ (-), τότε καταψήφισέ τον και αγωνίσου με σθένος να μην ξαναεκλεχθεί, διότι είναι τσιράκι και υποτελής ισχυρών κέντρων αποφάσεων που δεν δίνουν ούτε μια δεκάρα για σένα, τα παιδιά σου και το μέλλον σου.

Τέλος αν με ρωτήσεις τι κέρδισα που σου έγραψα όλα αυτά, θα σου απαντήσω: Δεν σου γράφω για να κερδίσω, αλλά για να σε συναντήσω ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ.     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *